Milyen lehet a gyermekednek lenni?

Minden bizonnyal elmélkedtél már azon, hogy mennyire nehéz is volt az apádnak/anyádnak lánya avagy fia lenni, hogy mennyire nem értettek Téged…  Gondoltál már arra, hogy milyen lehet a Te gyermekednek lenni?

Önismereti esténk során  megismerjük a görög-római mitológia isten- és istennőalakjait, akik hatásosan és szemléletesen mutatják meg a lelkünk mélyén húzódó archetipikus vonásokat. A program során kiderül majd a számodra, hogy a Te életedet melyik isten(nő) uralja és az is, hogy a társad és gyermeked életében melyek dominálnak.

Ez a fajta betekintés segítségedre lehet szülőként, hogy jobban megérthesd gyermeked és jobban átérezhesd, hogy milyen lehet a saját fiadnak/lányodnak lenni. Azt is láthatod így előre, hogy az óvodai és iskolai közösség miként fog viszonyulni fiadhoz/lányodhoz. Sokkal jobban felismered majd gyermeked erősségeit, gyengeségeit és mindezeknek köszönhetően a szükséges segítséget is jobban tudod nyújtani a számára.

Ide kattintva jelentkezhetsz a programra: ISTENNŐK ÉS ISTENEK AZ EMBERI LÉLEK MÉLYÉN

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök
Ezekről is szó esik

Hasonló cikkek

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!