Hiszek az egész-ségben. Ha a párkapcsolatunk válságban van, kevésbé sikerül növelni a hatékonyságunkat a munkában. Ha komoly egészségügyi problémáink vannak, nem fog igazán érdekelni minket a karrierépítés. Ha rengeteg időnk és/vagy pénzünk van, jobban értékeljük, ha van Társunk, akivel megoszthatjuk. Ha pénzügyi gondjaink vannak, nem izgat minket annyira, hogy kivel és hogyan töltsük a hétvégét. Amíg nincs rendben az önértékelésünk és az önbizalmunk, addig a kommunikációs technikák megtanulása és alkalmazása is kevésbé lesz hatékony. Amíg nem tudatosítjuk az életfeladatunkat és mások álmait megvalósító célokat tűzünk ki, nemigen fognak működni a célkitűzési módszerek sem.

Azt tapasztaltam, hogy - bár sokféleképpen fogalmazzuk meg -, egyetlen univerzális belső akadályunk van, ez pedig a félelem. Félünk a változásoktól: az újtól, a megmérettetéstől, a kudarctól, az el- és visszautasítástól, a bizonytalanságtól, a magánytól, a betegségtől, a haláltól, sokszor még a boldogságtól és a gazdagságtól is.

Tudatalattink ereje összehasonlíthatatlanul hatalmasabb, mint az akaraterőnk… Te is tapasztaltad már… Eszel, pedig elhatároztad, hogy fogyókúrázol… Ráüvöltesz a gyermekedre, pedig nem akarsz… Halogatsz, kifogásokat keresel… Hogyan gyógyíthatod meg a tudatalattidban lévő destruktív, fájdalmas emlékeidet, melyek kapcsolati problémákat, egészségügyi gondokat, pénzügyi válságokat okozhatnak?

Nem találod a helyed az életedben? Inkább túléled, mint megéled a napjaidat? Csak tavaszi fáradtság? Vagy érzelmi kiégés? Netán életközépi válság? Mókuskerékben tepersz? Szeretnél megállni, kiszállni és eltöprengeni, hogy merre tovább?

Újraindulni? Foglalkoztat, hogy mikor és miben legyél kitartó, illetve mit és mikor adj fel…? Érdekel, hogy mi az oka annak, hogy a célkitűzési – és sikertechnikák nem mindig és nem mindenkinek működnek?

Szeretnéd egy „önmegvalósító” vállalkozás kedvéért az alkalmazotti hozzáállást lecserélni a vállalkozói attitűdre?

Szeretnél „Kelendő Áruvá” válni, önmagad sikeres értékesítőjévé? Talán most fel vagy háborodva a gondolattól, hogy „Kelendő Árunak” nevezlek… Önmagunk eladása azonban nem jelenti önmagunk kiárusítását. Foglalkozásunktól függetlenül mindannyian értékesítők vagyunk – a munkában és a magánéletben egyaránt. Ha nem tanuljuk meg sikeresen eladni magunkat, kiállni önmagunkért, arra kényszerülhetünk, hogy kiárusítsuk magunkat, azaz értéken alul adjuk el képességeinket, érzéseinket – mindazt, amit önmagunkban tisztelünk, szeretünk és becsülünk.

Felnőttként munka mellett tanulsz? Középiskolás / egyetemista vagy? Gyermeked diák még és szeretnéd, ha eredményesebb lenne az iskolában? Érdekel, hogyan tehetjük hatékonyabbá a tanulást?

Pedig az általunk kezdeményezett változtatások, illetve az élettől kapott változások, válságok, krízishelyzetek, „katasztrófák”, betegségek olyan katalizátorok, melyek előhozhatják rejtve maradt képességeinket és arra inspirálhatnak, hogy kihozzuk magunkból a maximumot.

Ha dühös /szomorú / frusztrált / kétségbeesett / csalódott / kiábrándult vagy, mert olyan hatalmas változás következett be az életedben, amelyre nem számítottál… Segítek, hogy az életedben bekövetkező változásokat feldolgozhasd és javadra fordíthasd!

Sokan szeretnének változtatni az életükön, rengetegen olvasnak és beszélnek arról, hogy megváltoztatják az életük… Ténylegesen azonban igen kevesen változtatnak! Ha a komfortzónád elhagyása miatti félelem távol tart attól, hogy a céljaid elérd és egy jobb életet élj…. Lökést kapsz ahhoz, hogy képes legyél változtatni és bátran kilépj a megszokásaid kényelmi zónájából, a biztonság vélt burkából!

Meg akarod érteni, hogy a tested mit üzen Neked a betegségeken keresztül (túlsúly, pikkelysömör, allergia, stb.)? Szeretnéd feltérképezni az érzelmi eseményt, mely a tüneteid mögött áll? Meg szeretnéd tanulni, hogyan legyél jelen az érzéseid számára, hogy azok ne „dugulhassanak” be és ne okozhassanak betegségeket?

Szeretnél útmutatást kapni az életmódváltásodhoz? Érdekel a megbízható megelőzés és a kiszámítható egész-ség?

„Rendezetlen ügyed” van magaddal vagy másokkal? Szeretnéd megismerni és gyakorolni a megbocsátás technikáját?

Összeegyeztethetetlennek tűnik az „önmegvalósító kiteljesedésed” a hagyományos női szerepeiddel? Valami útjába áll annak, hogy átadd magad az örömnek? Szeretnél tabuk nélkül kényes témákról konzultálni?

Az életmódváltás, az új szokások kialakítása, azaz a munka, amit el kell végezned, hogy elérd a céljaid, a Te dolgod…. A felelősség a Tiéd: hiszen a Te életedről van szó! Azonban nem kell, hogy egyedül lépdelj az utadon…. Ha segítségedre lehetek, örömmel teszem! Ha úgy érzed, hogy elakadtál, várom jelentkezésedet! Együtt többek lehetünk, mint külön-külön!

Jelenleg Budapesten és Miskolcon jöhetsz hozzám egyéni konzultációra.

Befektetés Önmagadba:

Találkozásunk első 45 perce díjtalan, hogy biztonsággal eldönthessük, fogunk-e tudni együttműködni. Megismerkedünk, elmondod a megoldásra váró feladataidat, az előtted tornyosuló kihívásaidat és megbeszéljük, hogyan tudlak Téged támogatni ebben. Itt tudunk időpontot egyeztetni.