LEHETSZ egészséges ÉS boldog ÉS sikeres EGYSZERRE!
Nem kell választanod…

  • Úgy érzed, hogy elakadtál? Félelemmel töltenek el a világunkban, az életkörülményeidben vagy a testedben zajló változások?
  • Nem találod a helyed az életedben? Inkább túléled, mint megéled a napjaidat? Csak tavaszi fáradtság? Vagy érzelmi kiégés? Netán életközépi válság? Mókuskerékben tepersz? Szeretnél megállni, kiszállni és eltöprengeni, hogy merre tovább? Segítségre lenne szükséged az újrakezdésben?
  • Aggodalommal tölt el az egzisztenciális helyzeted?
  • Az öregedés, a változókor vagy valamilyen betegséged miatt aggódsz? Kapcsolataid feszültséggel terheltek?
  • Egyedül érzed magad? Keresed a Társad?
  • Elvesztetted a hitedet, hogy Neked is sikerülhet az „Élet”?
  •  Hiányzik az EGÉSZ-SÉG, a teljesség, a beteljesülés, az elégedettség, az öröm érzése az életedből?

Akárhány éves is vagy, nem késtél le semmiről…

Talán azt érzed, hogy Te megtettél mindent, amit tudtál és ami az erődből telt, de nem akar úgy alakulni az életed, ahogyan szeretnéd… Azt is érezheted, hogy Te megtennél bármit, csak mondja már meg valaki, hogy mit csinálj…

Telnek az évek és hol életed egyik, hol másik területe van rendben, de mikor kerekedik már ki?! Mikor lesz egyszerre, egy időben minden rendben?

Neked miért nem sikerül? Mit csinálsz rosszul? Valami átok van rajtad? Nem születtél szerencsés csillagzat alatt? Már voltál asztrológusnál, jósnőnél, kártyavetőnél, önismereti tréningek tucatján vagy túl és reinkarnációs utazásokon is részt vettél?

Éjszakánként nem tudsz aludni, mert arra gondolsz, hogy valamit nagyon elrontottál? Na de mit is?!?! Mi az oka annak, hogy nem jön össze a „tuti élet”, melyben egészség, szerelem, család, karrier, siker, pénz – minden benne van? Hol ez, hol az hiányzik? Ennyi lenne az élet? Mókuskerékben érzed magad? Mikor fogsz már „élni”?!

Az idő múlása is egyre jobban nyomaszt? Le fogsz maradni… Ráadásul jönnek a ráncok is, esik szét a tested…  Tiniként elképzelted az életedet valahogyan és még mindig nem érkeztél meg „oda”…

Nem vagy egyedül! Mindezen én is keresztül mentem.

 Tudod, hogy mi a megoldás?

Tudatosítsd a küldetésed, amire születtél és a szívedben gyökeredző „igazi” vágyaidat! Majd válj azzá az emberré, aki képes – az életében egyébként potenciális megvalósulási lehetőségként ott lévő – vágyait és álmait valóra is váltani!

Egyszerűen hangzik… Hogy megteszed-e? Elindulni az úton avagy újrakezdeni és úton is maradni? A Te dolgod! Hiszen a Te életed: a Te felelősséged! Azonban nem kell, hogy egyedül lépdelj az utadon….

Aki segít Neked abban, hogy segíts Önmagadon, az a legtöbbet teszi érted!

Talán én vagyok számodra az a személy, aki segít Neked azzá az emberré válni, aki képes a vágyait valóra váltani!   Ennek eldöntésére várlak egy ingyenes konzultációra! Találkozásunk első 30 perce díjtalan, hogy biztonsággal eldönthessük, fogunk-e tudni együttműködni. Megismerkedünk, elmondod a megoldásra váró feladataidat, az előtted tornyosuló kihívásaidat és megbeszéljük, hogyan tudlak Téged támogatni ebben. Itt tudunk időpontot egyeztetni:

Milyen területeken tudlak segíteni?

 Csak azokon, amelyeken én is keresztül mentem és sikerrel megoldottam.

Mindig is foglalkoztatott, hogy vajon a genetikai adottságaink; az, hogy milyen családba születünk; a neveltetésünk és körülményeink; az életmódunk és a minket ért hatások mennyire határozzák meg, hogy mit tudunk kihozni az életünkből. Hiszem, hogy születésünk pillanatában mindannyian kapunk egy „belső hegyet”: csúcsának megmászása az életfeladatunk. Ennek tudatában értelmet nyernek azok a kihívások és akadályok (vagyis tanítások), melyekkel elkerülhetetlenül találkozunk személyes sorsunk beteljesítése során, a „csúcs” felé haladva.

Azt tapasztaltam, hogy – bár sokféleképpen fogalmazzuk meg -, egyetlen univerzális belső akadályunk van, ez pedig a félelem. Félünk a változásoktól: az újtól, a megmérettetéstől, a kudarctól, az el- és visszautasítástól, a bizonytalanságtól, a magánytól, a betegségtől, a haláltól, sokszor még a boldogságtól is. Pedig az általunk kezdeményezett változtatások, illetve az élettől kapott változások, válságok, krízishelyzetek, „katasztrófák”, betegségek olyan katalizátorok, melyek előhozhatják rejtve maradt képességeinket és arra inspirálhatnak, hogy kihozzuk magunkból a maximumot.

Ha dühös /szomorú / frusztrált / kétségbeesett / csalódott / kiábrándult vagy, mert olyan hatalmas változás következett be az életedben, amelyre nem számítottál… Segítek, hogy az életedben bekövetkező változásokat feldolgozhasd és javadra fordíthasd!

Sokan szeretnének változtatni az életükön, rengetegen olvasnak és beszélnek arról, hogy megváltoztatják az életük… Ténylegesen azonban igen kevesen változtatnak! Ha a komfortzónád elhagyása miatti félelem távol tart attól, hogy a céljaid elérd és egy jobb életet élj…. Lökést kapsz ahhoz, hogy képes legyél változtatni és bátran kilépj a megszokásaid kényelmi zónájából, a biztonság vélt burkából!

Összeegyeztethetetlennek tűnik az „önmegvalósító kiteljesedésed” a hagyományos női szerepeiddel?

Életterületeink összefüggenek: ha a párkapcsolatunk válságban van, kevésbé sikerül növelni a hatékonyságunkat a munkában. Ha komoly egészségügyi problémáink vannak, nem fog igazán érdekelni minket a karrierépítés. Ha rengeteg pénzünk és/vagy időnk van, jobban értékeljük, ha van Társunk, akivel megoszthatjuk. Ha komoly pénzügyi gondjaink vannak, nem izgat minket annyira, hogy kivel és hogyan töltsük a hétvégét. Amíg nincs rendben az önértékelésünk és az önbizalmunk, addig a kommunikációs technikák megtanulása és alkalmazása is kevésbé lesz hatékony. Amíg nem tudatosítjuk az életfeladatunkat és mások álmait megvalósító célokat tűzünk ki, nemigen fognak működni a célkitűzési módszerek sem.

Tökéletes élet nem létezik, de törekedhetünk az EGÉSZ-SÉGre: arra, hogy egészséges ÉS boldog ÉS sikeres emberek legyünk, akik bőségben élnek minőségi életet – fejlődve gyorsan változó világunk kihívásai közepette.

Tudatalattink ereje összehasonlíthatatlanul hatalmasabb, mint az akaraterőnk… Te is tapasztaltad már… Eszel, pedig elhatároztad, hogy fogyókúrázol… Ráüvöltesz a gyermekedre, pedig nem akarsz… Halogatsz, kifogásokat keresel… Hogyan gyógyíthatod meg a tudatalattidban lévő destruktív, fájdalmas emlékeidet, melyek kapcsolati problémákat, egészségügyi gondokat, pénzügyi válságokat okozhatnak?

„Rendezetlen ügyed” van magaddal vagy másokkal? Szeretnéd megismerni és gyakorolni a megbocsátás technikáját?

Meg szeretnéd tanulni, hogyan legyél jelen az érzéseid számára, hogy azok ne „dugulhassanak” be és ne okozhassanak betegségeket?

Meg akarod érteni, hogy a tested mit üzen Neked a betegségeken keresztül (túlsúly, pikkelysömör, allergia, stb.)? Szeretnéd feltérképezni az érzelmi eseményt, mely a tüneteid mögött áll?

Szeretnél útmutatást kapni az életmódváltásodhoz? Érdekel a megbízható megelőzés és a kiszámítható egész-ség?

Ha szeretnéd egy „önmegvalósító” vállalkozás kedvéért az alkalmazotti hozzáállást lecserélni a vállalkozói attitűdre!

Talán most fel vagy háborodva a gondolattól, hogy „Kelendő Árunak” nevezlek… Önmagunk eladása azonban nem jelenti önmagunk kiárusítását. Foglalkozásunktól függetlenül mindannyian értékesítők vagyunk – a munkában és a magánéletben egyaránt. Ha nem tanuljuk meg sikeresen eladni magunkat, kiállni önmagunkért, arra kényszerülhetünk, hogy kiárusítsuk magunkat, azaz értéken alul adjuk el képességeinket, érzéseinket – mindazt, amit önmagunkban tisztelünk, szeretünk és becsülünk.

Eljött az idő, hogy fektess magadba!

Várlak egy ingyenes konzultációra! Találkozásunk első 30 perce díjtalan, hogy biztonsággal eldönthessük, fogunk-e tudni együttműködni. Megismerkedünk, elmondod a megoldásra váró feladataidat, az előtted tornyosuló kihívásaidat és megbeszéljük, hogyan tudlak Téged támogatni ebben. Itt tudunk időpontot egyeztetni.

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!