Istennők és Istenek az emberi lélek mélyén

Azoknak a nőknek és férfiaknak javasolom ezt az önismereti programot, akik szeretnék jobban megérteni saját késztetéseiket; valamint a férfiakhoz, nőkhöz, családjukhoz, gyermekeikhez és hivatásukhoz, munkatársaikhoz fűződő kapcsolataikat, esetleges konfliktusaikat!

Társadalmunk, a patriarchális kultúra alkalmazkodást követel nemcsak a nőktől, de a férfiaktól is. Vajon megéri? Tehetünk mást? Olyanok vagyunk, amilyennek „lennünk kell”? Ha a környezetünk elvárásai egybecsengenek belső vágyainkkal, az jóóóóóó, mert a siker könnyen jön Nekünk! De mi van, ha nem felelünk meg az elvárásoknak?

Jung archetípusoknak nevezi azokat a kollektív tudattalanban élő viselkedésmintákat, melyek egyikébe a lélek születésekor belebújik. Meghatározzák világunkat úgy, hogy fogalmunk sincs róla. Érezhetjük úgy, hogy lelkünk velünk született hajlamai (archetípiái) és a társadalmi sztereotípiák nem stimmelnek…Nem tudsz olyan nő/férfi lenni, amilyennek „lenned kellene”…

Önismereti esténk során – Jean Shinoda Bolen pszichiáternek köszönhetően – megismerjük a görög-római mitológia isten- és istennőalakjait, akik hatásosan és szemléletesen mutatják meg a lelkünk mélyén húzódó archetipikus vonásokat.

A program során kiderül majd a számodra, hogy a Te életedet melyik isten(nő) uralja! Segítséget kapsz ahhoz is, hogyan boldogulj a többi istennel és istennővel. Arra is választ kapsz, hogyan az általad hiányold isten(nő)t hogyan hívhatod.

Talán Te is hatalmas erőfeszítéseket teszel, hogy a másik nemet kiismerd, vagy legalábbis egy konkrét képviselőjét… Lehet, hogy azon kapod magad, hogy ismétlődően egy bizonyos fajta férfival/nővel lesz kapcsolatod… Az is lehet, hogy hasonlatosak az apádhoz/anyádhoz… A program során lehetnek felismeréseid…

Ha fiús anyuka vagy lányos apuka vagy, a program segítheti a gyermeked jobb megértését és annak átérzését, milyen lehet a saját gyermekednek lenni…

Gyere el, hogy megerősödj nőiességedben és hogy megismerd a férfilélekben munkáló késztetéseket és ezáltal saját férfi oldaladat is!

Ha érdeklődsz a Nő misztériuma és varázsa iránt, azonban egyenlőre még azt hiszed, hogy a NŐ kiszámíthatatlan és kezelhetetlen…, gyere el, hogy megismerd a lelkünkben munkáló késztetéseket és ezáltal saját érző női oldaladat is!

A program után értelmetlenné válik majd a „Ki érti ezeket a nőket?!”, illetve a „Ki érti ezeket a férfiakat?! ”- kérdés…

További információ: 18 órától 21 óráig tart a program.

Ha érdekel , hogy mikor lesz legközelebb ez a program, iratkozz fel hírlevelemre!

Ha azonnali segítségre van szükséged, jelentkezz egyéni konzultációra!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!