Ébresztő!!!

Hogyan lehet 2023 életed egyik legjobb éve? Ha ráébredsz néhány dologra, amit persze tudsz már,  sokat segíthet…

Ha kristálytisztán tudod, hogy mire vágysz / mit akarsz elérni az üzleti- és magánéletedben és kétséged sincs afelől, hogy azt meg is érdemled: vajon van-e „füled a hallásra” és „szemed a látásra”?

Véletlenek nem léteznek.  Ha képes vagy – sasként a magasból – ránézni az ügyeidre, megértheted azt, hogy mi miért történik az életedben. Lehet, hogy összedőlt a biztosnak vélt vállalkozásod? Lehet, hogy tönkrement a magánéleted? Mi van akkor, hogy ha ez nem katasztrófa, hanem helyet ad valami jobbnak? Életünket előrefelé éljük és visszafelé értjük meg.

Véletlen találkozások sem léteznek. Mindannyian, mint postások, üzeneteket hordozunk egymásnak. Összeér az életünk egy órára, egy évre vagy akár egy egész életre. Van, hogy konkrét szavakkal, de sokszor pusztán lényünkkel, egy-egy megnyilvánulásunkkal vagy életünk történetével adunk elgondolkozni- vagy megfejlődnivalót embertársainknak. (Ha most olvasol engem és még nyitott is vagy arra, hogy konkrétan én milyen egyéb üzenetet adhatok át Neked, mely magasabb szintre emelheti az életed, írj vagy hívj!)

A nyitottság semmibe sem kerül, csak jó lehet a végeredménye.  Nyitottnak kell lenned az ún. „szerencse” befogadására is.  Neked nincs szerencséd?! Inkább nem vagy nyitott!!  A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőségekkel. Ha egy jobb életet akarsz, érdemes befogadónak, nyitottnak lenned, hogy beléphessenek életedbe a jó dolgok… Ott van minden, amire vágysz az orrod előtt… Észreveszed? Ha nem vagy felkészült, elmész mellette…

Mindent megtennél, hogy jobb életed, több pénzed, egy teljesebb és boldogabb életed legyen?! Tényleg?

Ha azt mondom Neked, hogy van egy olyan üzleti modellem, amivel a céljaid el tudod érni, Te mit mondasz erre?

Azt, hogy „Rendben, mit kell csinálni? Mit kell megtanulni?” Vagy azt, hogy „Ez nem az én utam. Ez nem én vagyok. Ezt én nem tudom. Ez nagyon nehéz. Ez engem nem mozgat.”?

Ha van egy párkapcsolatod, amiben akár még boldog is lehetnél, mit mondasz, ha megoldásra váró kihívásaitok vannak? Azt, hogy „Szövetséget kötöttünk, megoldjuk. Mit tehetek én, hogy jobb legyen a kapcsolatunk?” Vagy azt, hogy „A párom a hibás. Változnia kellene. Nem illünk össze. Jobb, ha elválunk.”?

Tehát akkor, mit is tennél meg magadért és egy jobb életért?

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök
Ezekről is szó esik

Hasonló cikkek

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!