Életed kirakójátékának hiányzó darabja

Akárhány éves is vagy, nem késtél le semmiről…

Talán azt érzed, hogy Te megtettél mindent, amit tudtál és ami az erődből telt, de nem akar úgy alakulni az életed, ahogyan szeretnéd… Azt is érezheted, hogy Te megtennél bármit, csak mondja már meg valaki, hogy mit csinálj…

Telnek az évek és hol életed egyik, hol másik területe van rendben, de mikor kerekedik már ki?! Mikor lesz egyszerre, egy időben minden rendben?

Neked miért nem sikerül? Mit csinálsz rosszul? Valami átok van rajtad? Nem születtél szerencsés csillagzat alatt? Már voltál asztrológusnál, jósnőnél, kártyavetőnél, önismereti tréningek tucatján vagy túl és reinkarnációs utazásokon is részt vettél?

Éjszakánként nem tudsz aludni, mert arra gondolsz, hogy valamit nagyon elrontottál? Na de mit is?!?! Mi az oka annak, hogy nem jön össze a „tuti élet”, melyben egészség, szerelem, család, karrier, siker, pénz – minden benne van? Hol ez, hol az hiányzik? Ennyi lenne az élet? Mókuskerékben érzed magad? Mikor fogsz már „élni”?!

Az idő múlása is egyre jobban nyomaszt? Le fogsz maradni… Ráadásul jönnek a ráncok is, esik szét a tested…  Tiniként elképzelted az életedet valahogyan és még mindig nem érkeztél meg „oda”…

Nem vagy egyedül! Mindezen én is keresztül mentem.

Életed kirakójátékából lehet, hogy csak egy darab hiányzik…

Egy információ, egy felismerés, egy megértés, egy blokkoldás, egy segítő és életednek az a területe, amely nemigen működik: az egészség, a párkapcsolat vagy a pénzügyek – akadálymentessé válik és rendeződik.

Teljesen természetes, hogy saját életünkben annyira el vagyunk veszve, hogy nem látunk rá elakadásunk okára. Vakfoltunk mindannyiunknak van.

Tudod, hogy mi a megoldás?

Tudatosítsd a küldetésed, amire születtél és a szívedben gyökeredző „igazi” vágyaidat! Majd válj azzá az emberré, aki képes – az életében egyébként potenciális megvalósulási lehetőségként ott lévő – vágyait és álmait valóra is váltani! Mindeközben pedig szükséges energetikailag megtisztulnod és megszüntetned az energetikai blokkjaidat!

Egyszerűen hangzik. Nem az. Elindulni az úton vagy újrakezdeni és úton is maradni? Ez a Te dolgod, a Te felelősséged! Azonban az útnak vannak olyan részei, ahol segítsége van szükséged, mert egyedül nem megy.

Nem kell, hogy egyedül lépdelj az utadon….

Aki segít Neked abban, hogy segíts Önmagadon, az a legtöbbet teszi érted! Talán én vagyok számodra az a személy, aki segíthet Neked elhárítani azokat az akadályokat, melyek gátolják, hogy kiteljesedjen az életed!

Ennek eldöntésére várlak online egy ingyenes konzultációra! Találkozásunk első 30 perce díjtalan, hogy biztonsággal eldönthessük, fogunk-e tudni együttműködni. Megismerkedünk, elmondod a megoldásra váró feladataidat, az előtted tornyosuló kihívásaidat és megbeszéljük, hogyan tudlak Téged támogatni ebben. Itt tudunk időpontot egyeztetni: KATTINTS IDE!

A téma kapcsán ajánlom figyelmedbe ezt az online programot is: A hiányzó láncszem – NO LIMIT

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök
Ezekről is szó esik

Hasonló cikkek

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!