NO LIMIT (A hiányzó láncszem)- Online program 2024. május 24-én (pénteken) 16 órától

Akadályok elhárítása egészséged, bőséged és boldogságot útjából, hogy kiteljesedhessen az életed!

Neked szól ez a program, ha:

 • azt érzed, hogy Te megtettél mindent, amit tudtál és ami az erődből telt, de nem akar úgy alakulni az életed, ahogyan szeretnéd…
 • azt érzed, hogy Te megtennél bármit, csak mondja már meg valaki, hogy mit csinálj…
 • életednek hol egyik, hol másik területe van rendben és türelmetlenül várod, hogy mikor kerekedik már ki?! Mikor lesz egyszerre, egy időben minden rendben?
 • nem érted, hogy mit csinálsz rosszul…
 • azon morfondírozol, hogy átok van-e rajtad…
 • már voltál asztrológusnál, jósnőnél, kártyavetőnél, önismereti tréningek tucatján vagy túl és reinkarnációs utazásokon is részt vettél…., de nincs látványos eredmény!
 • éjszakánként nem tudsz aludni, mert arra gondolsz, hogy valamit nagyon elrontottál? Nade, mit is?!?!
 • nem tudod, hogy mi az oka annak, hogy nem jön össze a „tuti élet”, melyben egészség, szerelem, család, karrier, siker, pénz – minden benne van…
 • ha mókuskerékben érzed magad…
 • ha az idő múlása is egyre jobban nyomaszt; ha félsz, az öregedéstől és attól, hogy le fogsz maradni…
 • ha tiniként elképzelted az életedet valahogyan és még mindig nem érkeztél meg „oda”.

Nem vagy egyedül! Mindezen én is keresztül mentem és éreztem azt, mintha átok lenne az életemen, ami nem enged szárnyalni, bár szorgalmasan és kitartóan, változásra készen csapdosok a szárnyaimmal. Volt részem gyógyíthatatlannak tartott betegségben, de halálközeli élményben is egy baleset során, szenvedtem magánytól és meg-nem-értettségtől és anyagi csődbe is kerültem mindenemet elveszítve. Viszont azt is tudom, hogy milyen az, amikor kikerekedik az élet.

A hiányzó láncszem, hogy életed nyaklánca teljes legyen…

Egy információ, egy felismerés, egy megértés, új szokás, blokkoldás, egy segítő …. és életednek az a területe, amely jelenleg nemigen működik: az egészség, a párkapcsolat vagy a pénzügyek – akadálymentessé válik és rendeződik.

Teljesen természetes, hogy saját életünkben annyira el vagyunk veszve, hogy nem látunk rá elakadásunk okára. Vakfoltunk mindannyiunknak van.

Rezgésuniverzumban élünk, „energiaóceánban” úszunk, csak néha a  vágyainkkal és céljainkkal ellentétes irányba csapkodunk és sokszor nem is tudunk róla. Világunkban minden energia. Ami szilárdnak tűnik (házad, autód, tested)  kvantumszinten az is energia és fény: részecskeként és hullámként is létezhet. Az univerzumunkban minden ugyanabból az energetikai forrásból származik. Ez a mező bővelkedik a határtalan képességekben és lehetőségekben. Te is és amire vágysz, az is ott rezeg a körülötted levő energiamezőben…. ”Csak” össze kell rezegned vele….

„Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj az energia, frekvencia és rezgés jegyében.”

Nicola Tesla tanácsa alkalmazandó akkor is, ha elakadtál életutadon. A mentális tested (gondolataid), az érzelmi tested (érzelmeid) és a fizikai tested (cselekedeteid) rezgései alkotják a  saját frekvenciád, mely ha összhangba kerül az Univerzum magasabb energiával és a világegyetem törvényeivel, akkor a vágyott változásokat előidézheted életedben. Azaz megtörténhetnek olyan események is, melyekre jelenleg sokan a “csoda” szócskát használják.

Nem kell, hogy egyedül lépdelj az utadon….

Aki segít Neked abban, hogy segíts Önmagadon, az a legtöbbet teszi érted! Talán én vagyok számodra az a személy, aki segíthet Neked elhárítani azokat az akadályokat, melyek gátolják, hogy kiteljesedjen az életed! A 4 órás online programon sorra vesszük, hogy elakadásodnak milyen okai lehetnek, mik lehetnek azok a dolgok, melyek alacsony rezgésszinten tartanak Téged és megkapod hozzájuk a megoldásokat is.

Egy különleges vendég is jelen lesz a programon, kinek hangja gyógyító frekvencián rezeg…

Ha úgy érzed, hogy segítségedre lehetek, az alábbi jelentkezési lapon (a kuponkód résznél) jelezd nekem, hogy mely területe(ke)n érzed magad elakadva: EGÉSZSÉG, PÁRKAPCSOLAT, ANYAGI BIZTONSÁG.

A program ideje: 2024. május 24-én (pénteken) 16 órakor kezdődik és kb. 20 óráig tart.

Helye: Online program. Ha még nincs letöltve az ingyenes ZOOM applikációd, töltsd le, kérlek! A részvételi díj elutalása után megkapod a ZOOM-szobához a linket.

Befektetés Önmagadba: 19.900 ft / fő.

Páros kedvezmény: 33.300 ft/ 2 fő.

A célom az, hogy az életedet hátráltató akadályok ténylegesen meg is szűnjenek, így a programot követően

+ Egy ingyenes személyes vagy online konzultációt is biztosítok a számodra.
+ A program résztvevői kedvezményesen vehetnek részt a júniusi „tisztító tűzszertartáson”!

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Köszönöm megtisztelő jelentkezésedet! A programmal kapcsolatos tudnivalókról egy e-mailt kapsz hamarosan!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!