Változtass!

Sokan szeretnének változtatni az életükön, rengetegen olvasnak és beszélnek arról, hogy megváltoztatják az életük… Ténylegesen azonban igen kevesen változtatnak!

Neked szól ez a program:

Ha a komfortzónád elhagyása miatti félelem távol tart attól, hogy a céljaid elérd és egy jobb életet élj, ezen a 2 napos tréningen lökést kapsz ahhoz, hogy képes legyél változtatni és bátran kilépj a megszokásaid kényelmi zónájából, a biztonság vélt burkából!

Ha dühös /szomorú / frusztrált / kétségbeesett / csalódott / kiábrándult vagy, mert olyan hatalmas változás következett be az életedben, amelyre nem számítottál… Töltsük együtt ezt a 2 napot, hogy az életedben bekövetkező változásokat feldolgozhasd és javadra fordíthasd!

A 2 napos programban rövid előadások, témamegbeszélések és játékos feladatok, szituációs gyakorlatok segítenek Téged abban, hogy az életedben bekövetkező változásokból „hasznot húzz”; valamint hogy a képes legyél változtatni és kilépni a komfortzónádból!

A VÁLTOZTASS! tréning abban nyújt segítséget, hogy tényleg meglépd azt, amit már 1000-szer hallottál és tudsz, csak éppen még napi cselekvéssé nem tetted…

További információ:
A két napos tréning első napját személyre szabott házi feladatokkal zárjuk! A 2 napos program témáit rugalmasan kezeljük, a résztvevőkhöz igazodunk, a csoport aktuális állapotának, érzelmi és megértési szintjének megfelelően haladunk. A tréning 2. napján azoknak javaslom a részvételt, akik az első képzési napon is ott voltak.

Ha érdekel, hogy mikor lesz legközelebb ez a program, iratkozz fel hírlevelemre!
Ha azonnali segítségre van szükséged, jelentkezz egyéni konzultációra!

Visszajelzések

„Kedves Ági! Hálás szívvel köszönöm a mai tréninget, a felkészültségedet, közvetlenségedet, színes és impulzív egyéniségedet! Szíved-lelked átsütött a képzésen. Kaptam egy rendszert, rendet az életemhez. Megfogható támpontokat, gondolatiságot és szeretetet. Jól éreztem magam, otthonosan. Várom a következő találkozást!”
Budai Noémi
Budapest
„Jól éreztem magam; köszönöm, hogy itt lehettem. Sok új élményt, gondolatot, tapasztalatot szereztem, ami segíthet a jövőben a párkapcsolatban, emberi kapcsolatokban és a munkában is. Ajánlani tudom mindenkinek, aki jobb életminőségre vágyik.”
Csepi-Barczi Anita
Tiszaújváros
„Felkavart ez a tréning… Újra előhozott kérdéseket, amelyekre már azt hittem, hogy tudom a választ… Nagyon tetszett a program, a feladatokat érdekesnek találtam. Egy kis idő kell, hogy végig gondoljam… Elégedett vagyok!"
P. Éva
Budapest
„Nagyon átfogó, gyakorlatias, konkrét, az élet minden területén hasznosítható tréning volt. Minden embernek szüksége lenne rá. Sőt, iskolai tananyagként is kötelezővé tenném!”
Gulyás Sára
Miskolc
„Rólam szólt! Épít, éltet, energetizál. Óriási élmény, ezt mindenkinek meg kell tapasztalni!”
Sinka Gyula
Miskolc
„Kedves Ági! Köszönöm, hogy ilyen gyakorlatias és színes vagy. Nekem nagyon tetszett az interaktivitás és több mondatod nagyon nekem szólt! Sok támpontot kaptam a változással kapcsolatban.”
Pintér Pámer Krisztina
Budapest
„Nagyon köszönöm! Ezen a tréningen részt venni, teljesen más élmény, mint csupán személyiségfejlesztő könyveket olvasni. Feltölt, új erőt ad!”
Mándy Gergely
Miskolc
„Ez a tréning nagyon gyakorlatias volt. Ajánlom mindenkinek, aki tényleg változtatni akar az életén! Köszönöm szépen!”
Sinka Tímea
Miskolc

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!