SAS-Tréning

Függetlenül attól, hogy alkalmazottak vagy vállalkozók vagyunk-e, mindannyiunk életére igaz, hogy az egy „csináld magad!”- vállalkozás és saját magunk főnökei vagyunk… A 2 napos interaktív, gyakorlatorientált, élményalapú tréning célja, hogy segítsen Téged az alkalmazotti hozzáállástól a vállalkozói attitűdön át a vezetővé válásig eljutni!

Az emberek többsége nem azt csinálja, amit mond és végképp nem azt csinálja, ami az álmai megvalósításához szükséges…

Nagyon kevés igazi SAS van….

Ha munkavállaló vagy: légy SAS a munkahelyeden! Ha vállalkozó vagy: légy SAS a vállalkozásodban!

Egy SAS nem végez „alibi” munkát…

Egy SAS sohasem harsogja magáról, hogy ő kiváló… A végeredmény tesz sassá, nem pedig a magunkra aggatott címkék…

Egy SAS sohasem csak a pénzért csinálja a dolgát….

Egy SAS sem tökéletes, de ismeri gyengeségeit…Tudja mit kell tennie, hogy gyenge pontjai ne gátolják céljai elérésében…

Egy SAS tudja, hogy a hitelesség nem azt jelenti, hogy neki nincsenek problémái, hanem azt, hogy hogyan oldja meg azokat…

Egy SAS nem gondolja, hogy választania kellene a karrier és a család között…

Ha a sassá válás ellen az az érved, hogy " ugyan már, nincs tétje": tévedsz! Az életed minősége a tét!

Kevés SAS van… A ritkaságok pedig mindig nagyon értékesek …

Befektetés Önmagadba: 25.000.- ft / 2 nap + szállás, étkezés

Ha érdekel , hogy mikor lesz legközelebb ez a program, iratkozz fel hírlevelemre!

Ha azonnali segítségre van szükséged, jelentkezz egyéni konzultációra!

Visszajelzések:

„Kedves Ági! Őszintén és szívből gratulálok Neked, és hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a képzésnek. Köszönöm, hogy olyan gondolati mélységeket és érzelmi magasságokat élhettem meg ebben a két napban, ami beégett a "héjaim" közé és azóta is feszegeti őket. Köszönöm, hogy olyan színvonalas volt az előadásod minden perce, hogy megszűnt körülöttem az idő. Köszönöm, hogy olyan gyakorlatokkal, ötletekkel lettem gazdagabb, melyeket gyümölcsöztetni tudok a csapatomban. Köszönöm azokat a finomságokat, női energiákat, ami titkaid egyike. Köszönöm, hogy helyre kerültek kérdőjelek és felkiáltó jelek magammal és a munkámmal kapcsolatban. Gratulálok a felkészültségedhez, és külön köszönöm a lehetőséget, hogy olyan emberekkel tölthettem ezt a két napot, akik szeretete és bátorítása szintén segített abban, hogy visszacsatolhassam a szárnyaimat.” (Eberhardt Hajnalka, Budapest)

„Úgy éreztem, hogy ez a két napos tréning személyesen nekem szól, hogy nekem segítesz. Nagyon örülök, hogy nem hagytál elbújni a feladatok elől, bár mindent megtettem ezért… Örülök a 2013-as célkitűző-célmegvalósító és kommunikációs tréningednek, de kérek még SAS-képzést!” (Haász Tamás, Mikebuda)

„A képzés során tulajdonképpen minden tetszett, de külön kiemelném a látványos videókat és szemléltető anyagokat, valamint a szituációs játékokat. Ági szuper, nagyon lendületes, magával ragadó a hatalmas tudása, melyet hatásosan tud átadni.” (Pasztorális Éva Júlia, Erdőtelkes)

„Mindenkinek csak ajánlani tudom a SAS-képzést, aki megrekedt, aki keresi az utat, hogy hogyan tovább, akinek hiányzik a lelkesedés, vagy nem találja azt a motivációt/inspirációt, amiért érdemes nap nap után dolgozni.” (Porubszky Attila, Szőgyén /Szlovákia/)

„Már második alkalommal vettem részt a SAS-tréningen: gyakorlatias volt, konkrét kérdésekre konkrét válaszokat kaptunk, bőségesen kivesézve; és megkaptam a megerősítést, hogy jó helyen vagyunk, jól csináljuk!” (Fazekas Gizella, Szőgyén /Szlovákia/)

„Ági roppant jól ért ahhoz, hogy kreatív együttműködésre inspirálja a társaságot és csoport helyett csapatként működjünk együtt. A tartós hatású, gyakorlatias feladatok igazán hasznosak és emlékezetesek. Nagyszerű vezető, nagyszerű képzésanyag: erősen ajánlott!” (Reich Károly, Németkér)

„Ági rendkívül konstruktív, gyakorlatias, empatikus, őszinte, széles ismeretekkel rendelkezik és személyes varázsával át is megy a tréning anyaga. A képzés során gyakorlati módon kerültek elsajátításra az ismeretek: ’megmondó ember’ helyett a felismerésre helyezte a hangsúlyt. Köszönöm a lehetőséget, nagyon tartalmas és gyakorlatias képzés volt egy ’aranykori’ trénertől!” (Nagy Béla, Debrecen)

„Hálás vagyok azért, hogy részt vehettem ezen a két napos SAS-képzésen. Az egész lényedből árad az adni akarás: átadod az embereknek, ami Benned már megvan és ezzel nagyon sokat segítesz! Köszönöm!” (Székely Zuzsanna, Cegléd)

„Örülök, hogy ilyen nagy tudású, felkészült, kedves ember vagy! Soha ne veszíts a lendületedből! Olyan dolgokat vállaltál fel, amiket csak nagyon kevés helyen, nagyon kevés előadó!” (Pej István, Budapest)

„A képzés hozzájárult ahhoz, hogy a munkámban több örömet leljek. Amit itt tanultam, az az életem minden területén hasznomra fog válni.” (Kiss Balázs, Budapest)

„Olyan információkat, ’élményeket’ kaptam, melyeket sikerrel alkalmazhatok az üzleti és magánéletemben is.” (Sáska Viktor, Budapest)

„Elvárásaimat felülmúlta ez a két nap! Színes, gazdag, fontos és aktuális témák voltak a napirenden: minden a hasznomra vált! Köszönöm, Ági!” (Bicskei Ferencné Olgi, Cegléd)

„Nagyon sok embernek szüksége lenne erre a tréningre, mert segít ’megtalálni’ magunkat a gyorsan változó világban. Sokat tanultam, amit az életemben be tudok és fogok építeni. Mindenkinek ajánlom ezt a képzést, aki szebb és jobb életet akar élni!” (Madai Jánosné Zsuzsa, Cegléd)

„Magyarország talán legjobb vezető képzése. Magyarország legjobb női trénerétől! Robert Kiyosaki azt mondja: "A pénz mindig a vezetőhöz áramlik. Aki több pénzt akar, egyszerűen váljon jobb vezetővé!"Ha szeretnél vezető lenni; ha jobb vezetővé szeretnél válni, mindenképpen ott a helyed a következő SAS Tréningen! Hasonló gondolkodású emberekkel veszed körül magad. Rengeteget tanulhatsz: a ’spirituális marketingről’, arról hogyan tudsz a gondolataiddal teremteni; mire van szüksége a kiváló vezetőnek; hogyan válhatsz kiváló vezetővé. Ezekre a kérdésekre mind megkapod a választ és még jól is érzed magad; plusz a kaja is nagyon finom, és a "Szállj, kicsi sas"-t is meghallgathatod. :-) Nekem annyira tetszett, hogy ott leszek a következőn is!” (Tégel Tamás, Miskolc)

Szárnyalj sasként az Ökonetben (is)! – Fekete Ágnes vezetői tréningje Sződligeten

Heteken át olvasható volt a felhívás: várunk szeretettel a SAS- képzésre! Ferenczy László kiváló Ezüst Fokozatú Hálózatvezetője, Fekete Ágnes – aki civilben keresett, profi tréner – mindenki előtt szélesre tárta a kaput, nemcsak a saját ágában. A tréning célja az volt, hogy segítse a részvevőket a vállalkozói attitűd kialakításában, valamint a vezetővé válásban, de a sokszor hangoztatott „spirituális marketingről” is szó esett. Hogy mennyire volt eredményes a 2 napos képzés, az alábbi reagálások, a tréning végén megfogalmazott visszajelzések pontosan megrajzolják. Az alábbi gondolatokból az is kiderül: a spirituális szó csak azok számára lehet idegen, akik eleve zárkózottak az új iránt. A „módszer” ugyanis régi és nagyon is a földön jár az, aki alkalmazza. A Sződligeten rendezett képzés azt jelezte a résztvevő vezetőknek: az Ági és csapata által képviselt irány is elvisz a célhoz. Sokszor talán egy kicsit kevesebb munkával, több mentális felkészüléssel… Innentől beszéljenek a résztvevők sorai.

Ne csak azt olvassuk ki belőlük, hogy milyen volt az a két áprilisi nap, mert az elmúlt, hanem azt is, hogy mit adott nekik. A gondolatok ugyanis tovább élnek a „tanulók” munkájában, ökonetes eredményeiben – és nem csak ott: egész életükben!

„Az Ági Sas képzésén olyan tudást kaptunk, ami a munkánkon tudom, hogy meglátszik már áprilisban is, későbbiekben biztosan. Kiváló társaságban, kiváló vezetéssel, sok-sok gyakorlatot, játékot végigcsináltunk. Kommunikációs készségem erősítésében is nagy szükségem volt Ági segítségére. Nagyon értékes tudást adott nekünk, nagyon sajátos módszerrel.” (Fazekas Gizella)
„Kétszer voltam a feldebrői képzésen, ami nagyon tetszett, sokat adott, de ez a Sas-képzés egészen más oldalról közelített a dolgok lényegéhez, más szemszögből mutatott rá a lényegre, mind a személyiségfejlődés, mind pedig a gyakorlati vezetői munka szempontjából. Aki vezetővé szeretne válni, annak mindenképp csak ajánlani tudom. Ugródeszkaként szolgálhat az induláshoz!” (Porubszky Attila)

„Sződligetről szeretettel üzenem minden vezetőtársamnak, és a leendő elkötelezett vezetőknek, valamint mindenkinek, aki változtatni szeretne az életén:
Érezzétek, és tapasztaljátok meg, hogy az Ökonet nem egyszerűen egy kereskedelmi cég! Lehetőség van olyan emberekkel együtt lenni, átélni pillanatokat, tanulni Tőlük, amit eddigi tapasztalataim szerint sehol nem kaptam meg! Ennek nagyszerű, csodás példája a Sas-képzés!” (Nagy Gábor)

„Köszönöm Áginak a megerősítéseket és azt, hogy megmutatta számomra az új nézőpontokat, amivel hatékonyabbá tud válni az életem.” (Szabó Szilvia)

„Ami a legtöbbet adta a számomra Fekete Ági képzésében az az interaktív munka, a csapatmunka bevonása volt ebben a 2 napban. Nagyon értékes tudással gyarapodtunk az együttműködés kialakítása, harmonizálása területén. Köszönöm, Ági!” (Reich Károly)

„Szenzációs képzés volt, amely az élet számtalan területéről merített példákon át érthetővé tette számomra az életidőm optimalizálásának fontosságát.” ( Smid Ágnes)

„Számomra mindig felemelő, mikor tapasztalt, bölcs emberekkel lehetek együtt, befogadhatom gondolataikat, megélt élethelyzetekből levont tanulságaikat. A folyamatos képzés elengedhetetlen a sikeres élethez. Köszönöm Fekete Áginak, ezt ezen a hétvégén remek szaktudásával lehetővé tette.” ( Dr. Han Kinga)

„A Sas-képzés teljesen újszerű élményeket nyújtott. Régi és új gondolatok értek el egy speciális szemüvegen keresztül nézve. Sokat tanultam magamról, az emberekhez való hozzáállásomról. Lendületet, megerősítéseket adott a szárnyaláshoz! Tudatosabban tudom használni hatására a bennem rejlő erőket. Köszönet, hogy itt lehettem, remélem, még sokszor újrajátsszuk!” (Tücsi)

„Fantasztikus két napos képzésen vehettem részt. Kikristályosodott bennem, milyen új szokásokat kell felvennem, hogy még sikeresebb legyen az Ökonet üzletem. Ági csodálatos előadó. Sokat tanultam és sokat nevettem.” (Moharas Edina)

„Végre megértettem, hogyan tudom segíteni a mindennapi munkámat a spiritualitással. Ajánlom minden fejlődni vágyó, SAS-ként szárnyalni akaró ökonetes munkatársnak!” (Kunné Mazsi)

„Ez a képzés ráébresztett, hogy olyan dolgokra pazarlom az időmet, amik nem visznek előrébb! Mások elvárásainak akarok megfelelni és a félelmeim uralnak! Ezen mostantól változtatok!” (Untener Orsolya)

„Fantasztikus volt a képzés, megmozgatta a testem, lelkem és a szellemem is! Sajnálom, hogy csak ennyi idő jutott erre, még maradtam volna, ha lehet.” (Göröcs Marcsi)

„Életre szóló élmény volt, nagyon tanulságos!” (Braunné Novák Szilvia)

„Nagyon tartalmas és gyakorlatias képzés volt. Köszönöm Ági, hogy ennyi tudást átadtál nekünk.” ( Pintér- Pámer Krisztina)

„Csodás két napos fejlődésben volt része azoknak, akik részt vettek a SAS- tréningen. Fekete Ágnes feltöltött minket. Olyan tudás birtokába juthattunk, amit sehol máshol nem tanítanak. Köszönjük, Ági! Fontos gondolat számomra a két napból: azért születtünk a Földre, hogy fejlődjünk!” (Kerékgyártó Ildikó)

„Azt mondják, az mlm-rendszereket leginkább a képzési rendszerük alapján lehet megítélni. A megszokott Ferenczy-képzések mellé az első alkalommal megtartott SAS-képzés szakmai, szervezettségi, tartalmi vonatkozásokban is felnőtt! Fekete Ági értő, tapasztalt ökonetes vezetői tudását a heterogén hallgatóság minden tagjához el tudta juttatni! Köszönöm magamnak, hogy részt vettem.” (Kiss Sándor)

„Fergeteges volt, újra kaptam egy nagy löketet ahhoz, hogy hatékonyabban dolgozzak. Elképesztően színes, játékokkal tarkított, tréning volt, ami tele voltak tanulsággal. Nagyon jól megszervezett, következetesen felépített, felejthetetlen két nap volt. Örülök, hogy itt lehettem, köszönöm Ági!” (Hajba Éva)

„Nagyon tartalmas, intenzív két nap volt, köszönjük szépen!” (Sólyom Orsi és Csaba)

„Kedves Ági! Köszönöm a két napot. Az „új rend” megalkotása elindult.” (Vass Szombatfalvi Zsuzsanna)

„Szenzációs két nap volt. Nagy kirándulás az önismeret és a személyiségfejlődés útján. Rendet tett a fejemben, érzéseimben. Köszönöm, hogy itt lehettem.” (Kádárné Virág Julianna)

„A képzés tartalma hű volt a nevéhez. Aki azért jött, hogy megtudja, hogyan válhat SASSÁ az üzletben, Ágitóll mindent megkapott. Értem ezalatt emberileg és szakmailag is.” (Kenyár Zsuzsa)

„Rendkívül tartalmas, sokszínű, alapos tudást adó két nap volt. Rengeteget nevettünk, szuper volt a társaság, Ági fantasztikus előadó. Aki itt volt, az üzletépítés minden fortélyát megismerhette. Már csak alkalmazni kell .” (Gulyás Sára)

„Az Ökonet-Európa Kft. igen nagy kincset „birtokol” Fekete Ági személyében. Profi hálózatépítő munkája mellett a tréneri profizmusa versengésre késztetheti az őt alkalmazni szándékozó cégeket!” (Krakkai Veronika)

„Nagyon jól felépített képzésen vehettünk részt. Az elméleti anyagot remekül átszőtték a gyakorlatok, a kisfilmek, a zenék, segítve ezáltal a többszintű tapasztalást és megértést. Nagyon jó légkörben, vidámságban telt el a két nap. Fantasztikus élmény volt, köszönjük Fekete Áginak!” (Csutorás Erika)

(Forrás: www.biocomag.ch)