Női EGÉSZ-SÉG nap – Tabuk nélkül kényes témákról

Kis létszámú, intim hangulatú program

Személyes érintettségem révén kezdtem el foglalkozni a betegségek lelki hátterével és alternatív gyógyítási lehetőségeivel. Mivel az utóbbi években egyre több nő fordult hozzám különféle nőgyógyászati problémákkal – alternatív gyógymódokat keresve -, az egyéni konzultációkból előbb két órás előadások lettek, majd létrejött ez a program, ahol intim hangulatban, tabuk nélkül foglalkozunk mindazzal, amivel „szükséges”, ha egy nő beteg lesz.

Hiszem, hogy a betegségek pszichoszomatikusak, azaz a lélek betegíti meg a testet, így a női gondok esetén foglalkoznunk kell azzal is, hogy vajon mi a gond a nőiesség megélésével a “tökös nők és a csini férfiak” korában…. Ennek a programnak van egy hallatlan előnye: diszkrét, ugyanakkor az asszonytársi tapasztalatok és élmények megosztása által rendkívüli módon gazdagító is lehet!

Neked szól a NŐI EGÉSZ-SÉG Nap, ha olyan lány, asszony, anya, nagymama, egyedülálló vagy párkapcsolatban élő NŐ vagy, aki szeretné:

 • önismereti kalandtúrája során jobban megérteni saját nőiségét;
 • megtudni, hogyan egyeztethetőek össze a hagyományos női szerepek az „önmegvalósító kiteljesedéssel”;
 • megtanulni azokat a „praktikákat”, melyek segítségével egész-ségesebben élhet;
 • előhozni magából az élettel együtt lüktetni és változni tudó nőt;
 • kikapcsolódni és egy napot úgy eltölteni nőtársaival, hogy rácsodálkozik a benne lakó csodára.

A NŐI EGÉSZ-SÉG Napon

 • megtanulod oldani  sejtszintű emlékeidet, a félelem és a bűntudat energiamintáit;
 • feloldhatod régi kapcsolataidból maradt, Téged korlátozó láthatatlan energetikai kötelékeidet;
 • megtanulsz olyan módszereket, melyekkel megelőzheted, illetve megoldhatod “női gondjaidat”;
 • egész-séges kapcsolatba kerülhetsz a testeddel, a menstruációddal és a szexualitásoddal;
 • megtudod, mit tehetsz azért, hogy a menstruációd 3 napos legyen és fájdalommentes; illetve miként őrizheted meg– a fiatalságodat biztosító – menstruációs ciklusaidat sokáig?
 • megismered a női nemi szervek és a bélrendszer közötti kapcsolat jelentőségét;
 • a hüvelyápolás „titkait”;
 • megtanulod, hogy erősítheted a záróizmaidat;
 • megtudod, hogy mit tehetsz a hormonrendszered egyensúlyáért és a magas energiaszintedért;

Foglalkozunk azzal is, hogy

 • tényleg hisztisek lennénk?
 • mi áll az útjába annak, hogy átadjuk magunkat az örömnek?

További információ: Kis létszámú, intim hangulatú programReggel 9 órakor kezdünk. A program vége a csoport haladási tempójától, érzelmi állapotától függ, azaz lehet, hogy 18 órakor végzünk, de az is lehet, hogy csak később… Kérlek, hogy ezt a napot add magadnak, azaz ne csinálj egyéb programot már erre a napra, hogy addig maradhass, amíg szeretnél…

Ha érdekel , hogy mikor lesz legközelebb ez a program, iratkozz fel hírlevelemre!

Ha azonnali segítségre van szükséged, jelentkezz egyéni konzultációra!

Visszajelzések

„Olyan információkat és segítő gyakorlatokat kaptunk, amit sehol idáig nem tanítottak. Ajánlom minden nőnek, akinek fontos az egészsége és nőiessége. Tiniknek, fiatal lányoknak, anyukáknak, nagymamáknak!”
Kádárné Virág Julianna
Debrecen
"Köszönöm szépen a mai napot! Rengeteg engem foglalkoztató kérdésemre megkaptam a választ. A tanultak pozitív irányba fogják befolyásolni a magánéletemet."
Kasza Anita
Budapest
Ha jól szeretnéd érezni magad és meg szeretnéd magad jobban ismerni: nincs más dolgod, mint eljönni és részt venni ezen a szuper Egész-ség Napon. Azt fogod tapasztalni, hogy az előadóból, Ágiból árad a szeretet, a segítőkészség és mindent megtesz azért, hogy a tapasztalatait átadja. Az már csak rajtad múlik, hogy mit és milyen mértékben fogsz belőle alkalmazni és mennyire teszed magad boldoggá! Köszönöm a tartalmas órákat és a rám szánt időt és energiát!
Takácsné Péter Adrien
Miskolc
"A tréning nagyon érdekes és hasznos témákat érintett, végig tudtam figyelni, pedig ritka, hogy egész nap, tele energiával, maximálisan feltöltődve érzem magam."
Kiss Viktória
Budapest
"Ági tréningje olyan témákat érint, amit érdemes lenne minden lánynak, anyának, feleségnek, szeretőnek időről időre elővennie. Töltsön egy napot egy ilyen tréningen minél több nő és több lesz a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat! Az 'ifjúság' felvilágosítása szempontjából is hasznos ez a képzés. Köszönöm, hogy rendszerbe foglaltad azt a hatalmas mennyiségű tudást, amit az évek során megszereztél és átadtad nekünk!"
Krakkai Veronika
Miskolc
„Köszönöm, hogy itt lehettem. Sok új és érdekes információval gazdagodtam. Több ilyen kezdeményezés kellene, ahol csak NŐK, ennyire nyíltan tudnak beszélni önmagukról és az intimitásról. Köszönöm ezt a meghatározó élményt!”
Burka Nikoletta
Miskolc
"Női mivoltomról, annak szépségéről még sosem hallottam ilyen komplex, összefoglaló módon. A lélek- és testápolás minden szintjét érintették a tréning témakörei: iránymutatást adva egy-egy probléma megoldására. Jól éreztem magam és már tudom, egészségi állapotomon miként javíthatok. Sokat adott nekem ez a tréning, csak ajánlani tudom másoknak is! "
Sándor Zsuzsanna
Miskolc
"Nagyon jól éreztem magam és még a jövő hétig is itt ülnék, ha lehetne....Nagyon sok infót kaptam, amit fogok használni."
Stumfold Ivett
New York
„Nagyon kíváncsian vártam, hogy mit adhat egy ilyen tréning. Keveset beszélünk a saját testünkről és szexualitásunkról, talán épp ezért sok kérdés is volt bennem. Mindegyikre választ kaptam, még sok olyanra is, amit nem is tettem fel! Mindenkinek meleg szívvel ajánlom ezt a programot!”
Oláh Tímea
Miskolc

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!