Gyógyító kapcsolat Önmagaddal

Személyes érintettségem révén kezdtem el foglalkozni a betegségek lelki hátterével és alternatív gyógyítási lehetőségeivel. A Létezéstől először egy ciszta, majd később egy daganat formájában kaptam tanítást arról, hogy ezeket gyógyszerek és műtétek nélkül is lehet orvosolni – ha az alternatív terápiák alkalmazása mellett a betegségeink mögötti lelki történéseinkkel is foglalkozunk.

Mégis hányan mondhatjuk, hogy pontosan értjük betegségeink, biológiai elváltozásaink üzeneteit? Ha már tudjunk, hogy a testszimbolika szerint mit is jelent egy adott betegség, akkor miért nem múlnak el a tünetek? Talán Téged is foglalkoztat, hogy lelki sérüléseinket miként tudjuk úgy előásni a tudatalattink mélyéről, hogy az gyógyulásunkat, illetve egész-ségünk megőrzését szolgálja…

Ajánlom Neked ezt a programot, ha

  • meg akarod érteni, hogy a tested mit üzen Neked a betegségekkel, pl. a migrénnel, felfázással, cisztával, daganattal, magas vérnyomással, depresszióval, túlsúllyal, pánikbetegséggel, pikkelysömörrel, stb.;
  • szeretnéd feltérképezni az érzelmi eseményt, mely a tüneteid mögött áll az új germán medicina (biologika) és a szomatodráma (szervállítás, gyógyító játék) módszereivel;
  • szeretnél megszabadulni a Téged korlátozó érzelmi és testi gondjaidtól;
  • fontos Neked a prevenció, a megbízható megelőzés, a kiszámítható egész-ség.

Neked szól ez a program, ha

  • az olykor elkerülhetetlen lelki fájdalmakból nem akarsz szenvedést csinálni magadnak;
  • meg akarod ismerni az érzések „természetét”;
  • „rendezetlen ügyed” van magaddal vagy másokkal;
  • szeretnéd megismerni és gyakorolni a megbocsátás technikáját;
  • meg szeretnéd tanulni, hogyan legyél jelen az érzéseid számára, hogy azok ne „dugulhassanak” be és ne okozhassanak betegségeket.

Befektetés Önmagadba: 15.000.-ft/fő.

Ismétlőknek: 5.000.- ft/fő. (Az egész napon is részt lehet venni, vagy csak a gyógyító játékon.)

További információ: Kis létszámú (min. 4- max. 6 fő), intim hangulatú program. Reggel 10 órakor kezdünk. A résztvevők számától függően 16 vagy 18 óráig tart a program.

Ha érdekel , hogy mikor lesz legközelebb ez a program, iratkozz fel hírlevelemre!

Ha azonnali segítségre van szükséged, jelentkezz egyéni konzultációra!

Visszajelzések

„Elképesztő élmény felismerni a kapcsolatot a lélek és a test között és az összefüggéseket meglátni. A tréning sok eszközt adott a kezembe, amivel az öngyógyítás útján elindulhatok.” (B. Judit, Eger)

„Sokáig kerestem a miértet és most választ kaptam. Köszönöm Neked.” (H. Zsuzsi, Petk)

„Új és ’szokatlan’ információkat kaptam. A mai nap örömöt, boldogságot és emelkedett rezgést adott nekem. Köszönöm.” (B. Timi, Miskolc)

„Köszönöm a mai nap sokszínűségét, a felismeréseket. Nehezen, de megszületett az a könnycsepp, ami remélhetőleg elindítja a többit és segíti a fájdalmaim és félelmeim kimosását. Köszönöm az élményt!” (B. Zsuzsa, Miskolc)

„Hihetetlen élmény volt, hogy tudtam őszintén és gátlások nélkül beszélni a testemhez – egy vadidegen ember szemében elmélyülve! Ez az összehangolódás két vadidegen ember között lenyűgöző és döbbenetes! A gyógyító játék azonnali aha-élményt adott!” (Z. Anna, Gyöngyös)

„A tréning után kb. két hónappal jött a felismerés, hogy a gyógyító játékomban látott ’zárkózott’, magába forduló Pajzsmirigyem és az őt megnyitni és kimozdítani vágyó Szívem nem pusztán szervek… Személyek léptek a helyükbe: én és a párom, valamint egy köztünk lezajló esemény, mely valahogy csak ekkor bukkant elő bennem…” (B.T., Miskolc)

„A mai napon összeállt, hogy mi – miért – hogyan történt/történik velem! A fel nem tett kérdéseimre is jöddögéltek válaszok…J Számos alkalom kellene még, hogy a teljes tudás átkerüljön. A szomatodrámával sikerült fényt derítenem néhány dologra… Meglepő volt, ahogy belső világom kivetült a gyógyító játékban! Különös volt megtapasztalni, hogy egy engem nem ismerő személy, aki nem ismerheti az életemet és a Bőrömet játszotta, ’tudta’ mindazt, ami bennem volt, velem történt az elmúlt évek alatt… Érdekes volt, ahogy a Bőröm viszketései azzal párhuzamosan enyhültek, ahogy bennem kikristályosodtak a felismerések…. A páros gyakorlatban, ahol a partnerem Teste voltam, érdekes módon azt éreztem, hogy az alhasam fáj, szúr és egész Testem szeretetre vágyik. Kiderült, hogy partnerem petefészek gondokkal küzd, illetve éveken keresztül túlságosan is hajtott, mindenre figyelt csak önmagára nem. ” (H. Zsuzsa, Miskolc)

„Hálás vagyok, hogy ideterelődtem. Választ kaptam a kérdéseimre, megélhettem és megtapasztalhattam rengeteg új érzést. Sok aha-élménnyel és felismeréssel lettem gazdagabb. Kifejezetten érdekesnek találtam a szomatodráma játékokat – mind felismerésben, mind érzelmi gazdagságában.” (T. M., Gyöngyös)

„A mai nap legnagyobb felismerése az volt a számomra, hogy teljesen természetes, ha hagyom az érzéseimet áramolni, hiszen így bennem nem hagynak káros testi-lelki

nyomot, viszont intenzíven kifejezett érzéseim nyomot hagyhatnak a szeretteimben… Így ne menjen le a nap a bocsánatkérésem nélkül… A gyógyító játékok üzenete teljesen egyértelmű számomra, mivel többen és többször választottak Egónak / Agynak. A mai nap első felében a megértések születtek meg bennem, aztán az érzelmek, majd a nap végén a ’véletlen’ választásoknak köszönhetően mindez összehangolódott. Így kerek az egész nap! Gratulálok, igazi egész-ség tréner vagy! Köszönöm!” (S. Ági, Gyöngyös)

„Kicsit tudományos, kicsit ezoterikus, jó hangulatban zajló fej-és szívtágítás! Érdekes és hasznos tapasztalat, akár még meg is változtathat… J” (F. Zsolt, Miskolc)

„Amikor jöttem, tele voltam a batyum megoldásra váró feladatokkal. Amikor mentem, válaszok és mosolyok voltak benne. Nagyon hatékony és szép nap volt. Hálásan köszönöm.” (S. Andrea, Miskolc)

„Nagyon hasznos volt ez a nap, köszönöm szépen. Sokat tanultam ma, le kell ülepednie. A szervállítás nagyon érdekes dolgokat, érzelmeket, érzéseket hoz ki az emberből.” (T. Adrienn, Miskolc)