EGÉSZ-SÉG Klub

Hiszek abban, hogy mindannyian – tudatosan vagy tudattalanul – törekszünk az egész-ségre.

Mi az egész-ség?

Ha az életünk tortája kerek. Ha a szeletek (testi-lelki-mentális egészség, emberi kapcsolatok, párkapcsolat, pénz, idő, önmegvalósítás) hiánytalanul ott vannak… Ha a párkapcsolatunk válságban van, kevésbé sikerül növelni a hatékonyságunkat a munkában. Ha komoly egészségügyi problémáink vannak, nem fog igazán érdekelni minket a karrierépítés. Ha rengeteg időnk és/vagy pénzünk van, jobban értékeljük, ha van Társunk, akivel megoszthatjuk. Ha pénzügyi gondjaink vannak, nem izgat minket annyira, hogy kivel és hogyan töltsük a hétvégét. Amíg nincs rendben az önértékelésünk és az önbizalmunk, addig a kommunikációs technikák megtanulása és alkalmazása is kevésbé lesz hatékony. Amíg nem tudatosítjuk az életfeladatunkat és mások álmait megvalósító célokat tűzünk ki, nemigen fognak működni a célkitűzési módszerek sem. Azt tapasztaltam, hogy - bár sokféleképpen fogalmazzuk meg -, egyetlen univerzális belső akadályunk van, ez pedig a félelem. Félünk a változásoktól: az újtól, a megmérettetéstől, a kudarctól, az el- és visszautasítástól, a bizonytalanságtól, a magánytól, a betegségtől, a haláltól, sokszor még a gazdagságtól és a haláltól is.

Mi a célja az EGÉSZ-SÉG Klubnak?

Teljesen emberi dolog, hogy mindig többre, jobbra, szebbre vágyunk. Az is, hogy néha az életünk tortájából 1-1 szelet megolvad vagy hiányzik… A múlt évi klubtalálkozóink azt bizonyították, hogy ez a közösség nemcsak vidám együttlétre ad lehetőséget, de arra is, hogy együtt fejlődjünk, támogassuk egymást, megosszuk a gondolatainkat, élményeinket, tapasztalatainkat és feltegyük a kérdéseinket.

Miskolc, 2016. szeptember 29. (csütörtök); Budapest, 216. október 5. (szerda):
Az EGÉSZ-SÉG Klub vendége FERENCZY LÁSZLÓ (életmódtanácsadó, terapeuta, hipnotizőr), a téma a boldogság négy lábú széke (egészség, pénz, idő, emberi kapcsolatok).

Miskolc, 2016. október 14. (péntek); Budapest, 2016. október 18. (kedd):

Az EGÉSZ-SÉG Klub vendége HOSKÓ ORSOLYA arctorna tréner és GULYÁS SÁRA énekesnő (Holdviola, Zsálya), a téma pedig a KORTALANSÁG - KÓRTALANSÁG, avagy "SZERINTED HÁNY ÉVES VAGYOK"?

Budapest, 2016. november 30. (szerda); Miskolc, 2016. december 2. (péntek):

Az EGÉSZ-SÉG Klub vendége PINTÉR JÁNOS Prana Nadi Mester, a téma pedig : LEHETÜNK EGYSZERRE SIKERESEK ÉS SPIRITUÁLISAK! 

A program mindig 18.00 órától 20 óráig tart. Az érkezés ideje: 17.30.
Előzetes bejelentkezés szükséges!

Várlak az EGÉSZ-SÉG Klubba! EGYÜTT TÖBBEK LEHETÜNK, MINT KÜLÖN - KÜLÖN!

A programjainkhoz a helyszínt biztosítja: