Akkor most mi van?!

Tavaszi fáradtság? Érzelmi kiégés? Életközépi válság?

Ha a testi tüneteid: feszültség, fáradtság, fejfájás, testsúlyváltozás, alvászavarok, „ilyen-olyan” pszichoszomatikus megbetegedések (pl.: magas vérnyomás, táplálkozási zavarok, gyomorfekély)…

Ha a pszichés tüneteid: munka- és életkedv hiánya, ingerlékenység, kedvetlenség, cinizmus, céltalanság,  emberi kapcsolatok minőségének megromlása; munkahelyhez, kollégákhoz való negatív viszonyulás, serkentő és nyugtató szerek fokozott használata, betegállományba vonulás, teljesítőképesség csökkenése, az elköteleződés csökkenése, önértékelési problémák, labilissá válás, szorongás, depresszió, rögeszmék megjelenése, elszemélytelenedés érzése…

  • Csak egy kis „tavaszi fáradtságról” van szó?
  • Netán „burnout” (érzelmi kiégés)?
  • Vagy életközépi válság?!?!

Nincs semmi „baj” Veled, ha elismered, hogy most éppen nem találod a helyed az életedben… Én is átmentem ezen és sokan mások is… Kérdés, hogy őszinte vagy-e magadhoz… Nem szégyen, ha részt veszel ezen a programon, hanem a tudatosságod jele. Azt jelenti, hogy vállalod a felelősséget az életedért, ki akarod hozni a lehető legtöbbet önmagadból, igényed van arra a maximális boldogságra, örömre, kiteljesedésre, amiben csak részed lehet.

Légy büszke arra, ha őszinte tudsz lenni magadhoz, ha vágyad van a változtatásra…

Michelangelo szerint minden kőben benne van a szobor, csak a felesleget kell lefaragni róla… Mindannyiunkban ott van a „remekmű”, csak fel kell fedeznünk… Látod-e magadban ezt az értékes szobrot?

Mindannyian ott van a tudás, hogy mi a küldetésünk, ahogyan rendelkezünk azokkal a képességekkel is, melyek életfeladatunk betöltéséhez szükségesek. Ezen a programon emlékeztetőket kapsz… Ha nem tudatosítottad, hogy mi a küldetésed, nem csoda, ha nem találod az oda vezető utat… Benne vagy az életedbe? Megéled vagy túléled? Annak a falnak támasztottad a létrádat, amit tényleg meg akartál mászni? Úgy érzed mókuskerékben tepersz? Szeretnél megállni, kiszállni és eltöprengeni, hogy merre tovább? Újraindulni? Foglalkoztat, hogy mikor és miben legyél kitartó, illetve mit és mikor adj fel…? Ezen a tréningen inspirációkat kapsz arra, hogy életfeladatoddal, küldetéseddel összhangban lévő célokat tűzhess ki! Ha érdekel, hogy mi az oka annak, hogy a célkitűzési – és sikertechnikák nem mindig és nem mindenkinek működnek: választ kapsz erre is.

További információ: 17.30-tól 21 óráig tart a program.

Ha érdekel , hogy mikor lesz legközelebb ez a program, iratkozz fel hírlevelemre!

Ha azonnali segítségre van szükséged, jelentkezz egyéni konzultációra!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!