IMG_5448

Új világunk fészekrakói

2016-06-06 , Bejegyzés: Élmények
3

Ezzel a címmel rendezte meg a Viva Natura Televízió első VNTV Fesztiválját. Nyüzsgő embertömeg, 4 helyszínen 30 előadó: a bőség zavara. Megosztok Veletek néhány könnyedebb szösszenetet új világunk “fészekrakóitól”:

Úgy tekeredünk fel a lelki problémáinkra, ahogy a kecske a karóra, amihez kötve egész nap legel. Az emberi hús – a sebészek szerint –  napjainkban már nem barna, hanem szürke a nagy nehézfémterheltség miatt. Amikor telefonálunk, olyan mintha mikrohullámú sütőbe dugnánk a fejünk. Gyorsan változó világunkban már nem elég, ha napra készek vagyunk: „percre” készeknek kell lennünk. (Kovács-Magyar András)

A fiatalok, akik korukból fakadóan még nem szenvedtek eleget, könnyen rálegyintenek az idősebbek sorsára, mondván, hogy azért rossz az életük, mert elszúrták. Ők még nem tudják, hogy az életkorral együtt jár az, hogy bebonyolódik a karma, azaz garantált a szenvedés. (Egedi-Kovács Melinda)

A modern városi emberrel előfordulhat, hogy akár évekig nem érinti a meztelen talpa az anyaföldet. (Görei-Pap Ildikó)

Két fajta ember van: aki már elvált és aki el fog válni… Ha sokat mondasz nemet, úgy lesz belőled nemes. Ha olyan egyszerű a teremtés, mert minden fejben dől el, miért nem tudja szinte senki sem csinálni? (Villás Béla)

Gondolatainkkal és érzelmeinkkel teremtjük a saját valóságunkat. Él a Föld bolygón 7,5 milliárd ember – eltérő vallással, eltérő gazdasági körülmények között, eltérő ismeretanyaggal, világképpel, élményekkel, tapasztalatokkal és eltérő „valóságokkal”! … és személy szerint mind a 7,5 milliárd ember megvan győződve arról, hogy neki „igaza van”. (Balogh Béla, lsd. a képen)

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

  Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

    Talán Téged is érdekel, hogy mi az állandóan motiváltnak tűnő emberek titka.  “Hogyan maradhatok állandóan motivált?” – kérdezték Sadhgurut. …Tovább »
 • Ébresztő!!!

  Ébresztő!!!

  Hogyan lehet 2023 életed egyik legjobb éve? Ha ráébredsz néhány dologra, amit persze tudsz már,  sokat segíthet… Ha kristálytisztán tudod, …Tovább »
 • A húsvéti locsolkodásról másképpen

  A húsvéti locsolkodásról másképpen

  Húsvét hétfőn elindulni locsolkodni? Apák és fiaik kényszerű kötelességnek élik meg vagy legyintenek rá, hogy ez korunkban már „lejárt lemez”. …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR