Tudományos varázslat

2017-05-07 , Bejegyzés: Egészség
2

Használom azt a különleges fiatalító programot, melynek eredményeit a képen láthatod egy idősebb hölgy kézfején … Lenyűgözőnek tartom, hogy mire képes a felnőtt őssejt-technológia, a DNS-ek kijavítása és a telomerek meghosszabbítása: azaz a sejtszintű fiatalítás. Mint egy tudományos varázslat…

Nem az évek múlása az, ami öregít; hanem az évek múlása közben keletkező sejtkárosodások. Ezeket azonban ki lehet védeni, illetve helyre lehet állítani az orvostudomány legújabb felfedezéseinek köszönhetően teljesen természetes módszerekkel. 

Hány évesnek érzed magad? Ez a lélektani korod.

Mikor születtél? Ez a kronológiai korod. Az éveid számát mutatja.  Ezt csak elfogadni tudod, avagy letagadni, kicsit megkozmetikázni, esetleg meghamisítani a születési anyakönyvi kivonatodat…

Milyen állapotban vannak a sejtjeid? Ez a biológiai korod. A biomarkerek sejtjeid állapotát mutatják. Ez az, ami igazán számít.  Van olyan 25 éves ember, akinek a biológiai kora egy 45 évesének felel meg és létezik olyan 47 éves, akinek a biológiai markerei egy 28 évesének felelnek meg… A hosszú és egészséges élet sejtszinten dől el…. Vagyis ha a sejtjeink egészségesek, akkor van remény rá, hogy a  szöveteink, a szerveink és az egész szervezetünk is azzá válik!

Hogyan tudunk sejtszinten visszafiatalodni? A lenyűgöző eredmények olyanok számomra, mint egy tudományos varázslat… Szívesen megosztom  Veled tapasztalataimat. Ha érdekel Téged ez a téma, hívj vagy írj!

 

Hozzászólások

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

  Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

    Talán Téged is érdekel, hogy mi az állandóan motiváltnak tűnő emberek titka.  “Hogyan maradhatok állandóan motivált?” – kérdezték Sadhgurut. …Tovább »
 • Ébresztő!!!

  Ébresztő!!!

  Hogyan lehet 2023 életed egyik legjobb éve? Ha ráébredsz néhány dologra, amit persze tudsz már,  sokat segíthet… Ha kristálytisztán tudod, …Tovább »
 • A húsvéti locsolkodásról másképpen

  A húsvéti locsolkodásról másképpen

  Húsvét hétfőn elindulni locsolkodni? Apák és fiaik kényszerű kötelességnek élik meg vagy legyintenek rá, hogy ez korunkban már „lejárt lemez”. …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR