fg-program

Program, mely fiatalít és gazdagít

2017-01-23 , Bejegyzés: Változás
0

Az a megtiszteltetés ért, hogy az egyik előadó lehetek a világ leggyorsabban fejlődő cégének (!) a rendezvényén január 28-án (szombaton). A rendezvény nyitott és tudok Neked helyet biztosítani. Miért érdemes eljönnöd erre a programra, mely fiatalít és gazdagít…. ?

Másokon nem illik felismerni, magunkon kínos megtapasztalni az öregedés jeleit. A ráncokra és a betegségekre egyaránt gondolok… Az a hit, hogy az öregedés egy visszafordíthatatlan folyamat: téves! Az öregedés nem az éveink számának gyarapodásától függ. Ha Téged is foglalkoztat a gondolat, hogyan fordítható vissza az öregedés sejtszinten: megmutatjuk Neked az orvostudomány legújabb felfedezésein alapuló exkluzív fiatalító programot! Látványos és eredményes: erről személyes tapasztalatot szerezhetsz….

 

A sok stressz és idegeskedés, a nem megfelelő életmód és az igényeidet nem kielégítő életstílus is öregít… Mit tehetsz ma Magyarországon azért, hogy belátható időn belül anyagilag megerősödj? Ebben a következő előadók lesznek segítségedre:

Alex Arnold “the coach”, aki eddig több mint 50 embernek segített abban, hogy dollármilliomossá váljon;
Kegye Roland az első magyar vállalkozó, akivel interjút készített az amerikai Success for Home üzleti magazin;
Ivo Zajic közép- és kelet európai top sales manager;
Miguel de Oliveira portugál üzletember, aki közel 100 országra kiterjedő aktív üzleti kapcsolattal rendelkezik;
Paula Pritchard tréner, aki a Birtokold önmagad! Tanuld meg, hogyan kell passzív jövedelmet teremteni… c. könyv szerzője.

Ha úgy érzed, hogy ott a helyed ezen a különleges programon január 28-án (szombaton), várom visszajelzésedet mielőbb, hogy biztosíthassak számodra helyet és megadjam a rendezvény pontos idejét és helyszínét!

Hozzászólások

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

  Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

    Talán Téged is érdekel, hogy mi az állandóan motiváltnak tűnő emberek titka.  “Hogyan maradhatok állandóan motivált?” – kérdezték Sadhgurut. …Tovább »
 • Ébresztő!!!

  Ébresztő!!!

  Hogyan lehet 2023 életed egyik legjobb éve? Ha ráébredsz néhány dologra, amit persze tudsz már,  sokat segíthet… Ha kristálytisztán tudod, …Tovább »
 • A húsvéti locsolkodásról másképpen

  A húsvéti locsolkodásról másképpen

  Húsvét hétfőn elindulni locsolkodni? Apák és fiaik kényszerű kötelességnek élik meg vagy legyintenek rá, hogy ez korunkban már „lejárt lemez”. …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR