Somogyipeter

Önismereti társasjáték Somogyi Péterrel – Budapest, 2022. december 9. 17 órától

2022-11-30 , Bejegyzés: Ön-és emberismeret, Rendezvények
0

Egy élettel teli, hol sírást, hol pedig nevetést előhozó játék, ami Rólad, az életedről szól.

Választ keresel életed még megoldásra váró kérdéseire? A válasz Benned van – a játék során megtalálhatod.

 “Csak” játszunk egy kicsit, és közben nagyot lépünk előre a lelki fejlődésünk útján. Miközben előhozza játszani szerető gyermeki énedet, finoman vezet belső világodban, és segít megtalálni a játék elején általad feltett kérdésre a saját válaszaidat. A társas formáját használja, de egyben túl is lépi annak kereteit, jóval többet ad.

Fejleszti az önismeretet és a kommunikációt, segíti a kapcsolatteremtést, erősíti a közösségi összetartozást. Megtanít jól kérdezni és válaszolni, saját belső hangodra és másokra figyelni, szembesülni és mások tükrébe belenézni. Teret ad, hogy érzéseidet felvállald és megéld. Leképezi jelenlegi helyzetedet, rávilágít az elakadásaidra és a hiedelmeidre, útmutatást nyújt, hogy változtatni tudj, és megerősíti belső értékeidet. Mindezt a teljes bizalom és titoktartás légkörében.

A játékot 8 fő játszhatja egy képzett és tapasztalt játékvezetővel. Jelen esetben Somogyi Péter Lélekszerelővel. A játék hossza a csoporttól függ, általában 3-4 óra. 

A csoportos játékot követően egyéni konzultációra is lehetőséged van SOMOGYI Péterrel.

Maximum 8 fő vehet részt a játékban, de megoldható az online jelenlét is….

A jelentkezések sorrendjében töltjük fel a helyeket. 

Ideje: 2022. december 9. (péntek), 17 órától kb. 21 óráig.

Helye: Budapest, Közraktár utca 10.

Részvételi díj: 8.000.- ft / fő.

Hozzászólások

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • Ébresztő!!!

  Ébresztő!!!

  Hogyan lehet 2023 életed egyik legjobb éve? Ha ráébredsz néhány dologra, amit persze tudsz már,  sokat segíthet… Ha kristálytisztán tudod, …Tovább »
 • A húsvéti locsolkodásról másképpen

  A húsvéti locsolkodásról másképpen

  Húsvét hétfőn elindulni locsolkodni? Apák és fiaik kényszerű kötelességnek élik meg vagy legyintenek rá, hogy ez korunkban már „lejárt lemez”. …Tovább »
 • Újévi fogadalmak helyett…

  Újévi fogadalmak helyett…

  Újévi fogadalmak helyett kívánom, hogy ❤ DÖNTSÜNK egy kiváló élet mellett és – a lelkesedésünk elmúlása után IS – tartsunk …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR