női ügyek

Női gondok

2016-07-19 , Bejegyzés: Női egész-ség
1

Menstruációs problémák, a hormonháztartás felborulása, ciszta, mióma, daganat, endometriózis, hüvelyfolyás…  Női gondok a legintimebb területeinket… Az orvos többnyire férfi… Ráadásul nem szeretjük, ha műteni akarnak minket…,  a  gyógyszerekkel való kezeléstől is idegenkedhetünk….

Mit tehetünk akkor magunkért? Lenne kedved  “ökoboszorkánnyá” válni?

Tudtad, hogy egy nő addig őrzi meg ifjonti erejét, amíg menstruál? Szomorúan hallom, hogy sok nő “havi bajként” éli meg a menstruációját, melyet “túl kell élni” és örömmel fogadja a klimaxot.  Ferencsik István így fogalmaz a korai menopausával kapcsolatban: „Egy általánossá vált súlyos betegség… Természetes életmód mellett egy nő 70-80 éves koráig képes szülni! Ne engedjük, hogy a női ciklusunk leálljon!”

Talán hallottál már arról, hogy a csakráid és a belső elválasztású mirigyeid, valamint a hormonháztartásod között szoros összefüggés van. A hormonharmonizálásnak vannak természetes módjai, ahogy a menstruáció beszabályozásának, fájdalommentessé tételének is. El lehet érni azt, hogy csak három napig menstruálj, PMS nélkül és hogy hosszú évekig élvezd “fiatalító” hatását.

Biztos tudod, hogy a hüvelyfolyást okozhatja baktérium, vírusos, gomba vagy parazita.  Tudtad, hogy a lelki háttere is különböző mindegyiknek?

Női gondok okozói lehetnek sejtszintű emlékeid a múltból: lelki gubancok, “bedugult érzések“, megbocsátásra való képtelenség, de az ún. láthatatlan energetikai kötelékek is, melyek régi szeretőidhez kötnek.

 Terhelés alatt van a méhed, mert a vastagbél súlya nehezedik rá? A végbélben hosszan időző széklet méreganyaga felszívódhat/ átszivároghat a nemi szervekbe. Lane szerint a női bajok eredete a végbélben visszatartott székletben, illetve a vastagbélben végbemenő bakteriális rohadásban keresendő.

Női gondok esetén érdemes kiemelten odafigyelni a táplálkozásra:  különös tekintettel arra, hogy mi a nő ideális “üzemanyaga”. A táplálkozástudományban komoly viták zajlanak, sok kérdésben meglehetősen nagy a nézetkülönbség….  A konyha azonban mindenképpen a ház laboratóriuma, ahol egészség vagy betegség felől dönt az étel készítője! Te mi alapján döntesz?

…és hogy kellenek-e a táplálkozáskiegészítők és vitaminok? A témával kapcsolatban bővebben itt találsz néhány gondolatot.

Mit tartson egy nő az Ökopatikájában? Egy “ökoboszorkány” milyen teákat főzzön magának méhe egészsége érdekében? Hogyan hangolódjon össze Földanyával és az Újholddal?

Ha érdekelnek a válaszok és segítségedre lehetek női egész-séget “kikerekítésében”, várlak egyéni konzultációra vagy az alábbi programokra: Női Egész-ség Nap, Gyógyító Kapcsolat Önmagaddal, Energetikai kötelékek oldása.

Hozzászólások

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

  Hogyan maradhatsz állandóan motivált?

    Talán Téged is érdekel, hogy mi az állandóan motiváltnak tűnő emberek titka.  “Hogyan maradhatok állandóan motivált?” – kérdezték Sadhgurut. …Tovább »
 • Ébresztő!!!

  Ébresztő!!!

  Hogyan lehet 2023 életed egyik legjobb éve? Ha ráébredsz néhány dologra, amit persze tudsz már,  sokat segíthet… Ha kristálytisztán tudod, …Tovább »
 • A húsvéti locsolkodásról másképpen

  A húsvéti locsolkodásról másképpen

  Húsvét hétfőn elindulni locsolkodni? Apák és fiaik kényszerű kötelességnek élik meg vagy legyintenek rá, hogy ez korunkban már „lejárt lemez”. …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR