üzleti siker

Emberismeret és üzleti siker 1-2. / Online tréning: május 8. és 15.

2017-02-14 , Bejegyzés: Emberismeret és üzleti siker, Rendezvények
1

Hogyan váljunk „Kelendő Áruvá”, önmagunk sikeres értékesítőjévé? Talán fel vagy háborodva a gondolattól, hogy „Kelendő Árunak” nevezlek… Önmagunk eladása azonban nem jelenti önmagunk kiárusítását. Foglalkozásunktól függetlenül mindannyian értékesítők vagyunk – a munkában és a magánéletben egyaránt. Ha nem tanuljuk meg sikeresen eladni magunkat, arra kényszerülhetünk, hogy kiárusítsuk magunkat, azaz értéken alul adjuk el képességeinket, érzéseinket – mindazt, amit önmagunkban tisztelünk, szeretünk és becsülünk. Önismeret – emberismeret és üzleti siker kéz a kézben járnak…

Ezen a vidám hangulatú, gyakorlatorientált és élményalapú 2 részes tréningen megtudhatod, hogy:

milyennek látnak mások;
hogyan növelheted személyes vonzerőd;
hogyan „tettetheted” a magabiztosságot, egészen addig, amíg tényleg azzá nem válsz.

Neked szól ez a program, ha érdekel:

hogyan ismerhetsz ki másokat;
hogyan veheted észre, ha valaki hazudik;
hogy az emberek „tipizálása” milyen előnyöket hozhat számodra;
hogyan kommunikálj hatékonyan a különböző embertípusokkal.

Ez a fajta tudás kiválóan használható akkor is, ha a munkádat HOME OFFICE-ból végzed és online kommunikálsz üzleti partnereiddel, jelöltjeiddel!

Befektetés Önmagadba: 10.000.-ft 

Üzleti és együttműködő partnereimnek ingyenes! 

További információ:

Online tréning, tehát otthonod kényelméből képezheted magad! Jelentkezésedet követően kapsz egy ZOOM-linket, mellyel fel tudsz csatlakozni tréningemre! 

A program 2 részes:

Május 8-án (pénteken) 19 órától 21 óráig tartom az első részt,
május 15-én (pénteken) 19 órától 21 óráig a második részt! 

Ha úgy érzed, itt a helyed, akkor szeretettel várlak! Hívj vagy írj! A ZOOM-terem befogadóképessége korlátozott, jelentkezési sorrendben tudok helyet biztosítani! 

Hozzászólások

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • A húsvéti locsolkodásról másképpen

  A húsvéti locsolkodásról másképpen

  Húsvét hétfőn elindulni locsolkodni? Apák és fiaik kényszerű kötelességnek élik meg vagy legyintenek rá, hogy ez korunkban már „lejárt lemez”. …Tovább »
 • Újévi fogadalmak helyett…

  Újévi fogadalmak helyett…

  Újévi fogadalmak helyett kívánom, hogy ❤ DÖNTSÜNK egy kiváló élet mellett és – a lelkesedésünk elmúlása után IS – tartsunk …Tovább »
 • Gyász

  Gyász

  Amikor szerettünk meghal, mindent, amit csak át kellett adnia, már átadott nekünk – már csak azzal is, hogy tanúi voltunk …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR