TŰZSZERTARTÁS Miskolcon – 2024. június 22-én (szombaton) 18 órától

Tűzszertartásaink kiváló alkalmak arra, hogy építsd a hitedet és teremtsd a jövődet, hogy elengedd a félelmeidet és mindazt, ami korlátoz Téged és hogy megteremtsd a vágyott dolgokat!

Kifejezetten érdemes eljönniük a gyógyulni vágyó gyerekeknek és felnőtteknek!

Az életed kiteljesedését gátló akadályok (külső és belső démonok, félelmek, érzelmi fájdalmak, bekötött rossz emlékek, tudatalatti programok, betegségek) megszüntetésében és az energiaszinted növelésében segíthet Neked ez a program.

A szertartást vezetiJoseph, aki született képessége, a hite, valamint Mihály és Gabriel angyalok által segíti a tűz köré gyűlteket – az életük kiteljesedését gátló akadályok megszüntetésében.

Ideje: 2024. június 22. (szombat) 18 óra

Helye: Miskolc, Avasi Kilátó. Az Avas tetőn, a busz végállomása melletti zöld területen.

Részvételi díj: 7.000 Ft/fő.

Gyermekek is jöhetnek, akárhány éves kortól! Ha ott voltál a júniusi dobogókői szertartáson, gyere most is: a rendszeres jelenlét erősíti a teremtőerődet!

Ha úgy érzed, hogy ott a helyed, szeretettel várunk és arra kérünk, hogy érkezz meg 17.30-ig!

Részvételi szándékodat az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezheted. Válaszként küldjük az információkat, hogy miként készülj a programra!

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Köszönöm megtisztelő jelentkezésedet! A programmal kapcsolatos tudnivalókról egy e-mailt kapsz hamarosan!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!