TT (Tradíció és Technológia) a gyógyulásban és a gyógyításban – Online EGÉSZ-SÉG KLUB 2024. június 18-án (kedden) 21 órakor

A kvantumfizika szerint a világegye­temben minden ugyanabból az energiából, pontosabban elektro­mágneses rezgésekből áll.  Amikor „rend” van, akkor min­den harmonikusan rezeg. Ha a rezgésünk harmonikus, akkor egészségesek és elégedettek vagyunk.

A harmónia azonban – számtalan okból kifolyólag – felborulhat bennünk és körülöttünk: ez enerváltságként, betegségként, pénzügyi -és magánéleti elakadásként jelenhet meg életünkben.

Milyen tradicionális módszerekkel tudjuk a harmóniát visszaállítani? A technológia legújabb felfedezései, a frekvenciagépek hogyan tudnak nekünk ebben segíteni? Ha érdekel a téma, szeretettel várlak!

Ideje: 2024. június 18-án (kedden) 21 órakor.

Helye: Online program. Ha még nincs letöltve az ingyenes ZOOM applikációd, töltsd le, kérlek!

Részvételi díj: ingyenes, de az alábbi jelentkezési felület kitöltéséhez kötött. Amint elküldöd jelentkezésedet, megkapod a Zoom-szobához a linket!

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!