Spirituális túra a Pilisben 2024. július 6-án (szombaton) 10 órától: Turul-körút

A Pilis a Kárpát-medence energetikai szempontból kitüntetett helye, őseink szerint az a pont, ahol a „Föld és az Ég összeér”. Dobogókő pedig, ahol a Föld szíve „dobog”, bolygónk egyik legerősebb energetikai központja: a terület – különösebb kérés nélkül – tölti fel a rajta tartózkodók szervezetét energiával. Így amikor a Pilisben túrázunk, a természet és a kirándulás eleve előnyös hatásain kívül egyéb „extrákat” is kapunk.

A magyarok többségének fogalma sincs arról, hogy milyen értékes helyre született. Akárhol is laksz, „közel” van és értékes befektetés egész-ségedbe, ha időd töltesz itt. India nagykövet asszonya is rendszeresen  Dobogókőre látogat „feltöltekezni” és a Dalai Láma is a magyarországi látogatásakor elsőként a  Pilis-hegységbe siet.

Van kedved együtt felfedezni?

Turul-körút

Útvonal: A körtúra Dobogókőről (a Táltos kapun és a Mária kegyhelyen át) indul és körbejárjuk azt a – felülnézetből – kitárt szárnyú Turulmadár alakzatú útvonalat, melyet a királyaink is végigjártak koronázásuk előtt, beavatást szerezve ezáltal népük vezetéséhez. Ez egy körülbelül 3-4 órás, 4 km-es túra 200 méteres szintemelkedéssel – a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány túra-és idegenvezetésével.

Ideje: 2024. július 6-án (szombaton) 10 órától. Esős idő esetén a túra elmarad.

Részvételi díj: 4.000  ft /fő. A helyszínen fizetendő.

Egyéb tudnivalók:

A „spirituális” túrák során a résztvevők bizonyos helyszíneken önmagukra és a magasabb tudatosságra hangolódnak – csendben és elmélyülten, így arra kérünk, hogy kisgyermek és kutya nélkül érkezz!

Legyen Nálad valami, amin kényelmesen tudsz ülni a földön! Ez lehet egy pulcsi, egy kisebb párna is.

A megfelelő túraruházat befolyásolni fogja a komfortérzetedet a kirándulás során: készülj fel réteges öltözködéssel a hidegre / melegre, esőre és a lábbelid legyen megfelelő (túrabakancs, mely tartja a bokádat)! Felesleges dolgokat ne cipelj a hátizsákodban, de innivaló és – energiautánpótlásként – valami étel legyen Nálad!

Találkozási pont: 9.45-10.00 óra között találkozunk Dobogókőn, a Zsindelyes Vendéglő bejárata előtt (2099 Pilisszentkereszt, Eötvös Lóránd u. 10.)

Parkolás: ingyenes, mert a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány szervezésében túrázol.

Ebéd: Ha a kirándulás után szeretnél egy finomat ebédelni, csoportos kedvezménnyel (előre megrendelve) az alábbiakra van lehetőség:

1 tárkonyos vadragu vagy babgulyás leves ( 6 dl ) + 2 pogácsa: 3.000 ft /fő

1 vegetariánus (zöldséges-gombás) milánói: 3.000.- ft / fő

Természetesen az étlapról is rendelhetsz (akár vegán / vegetáriánus / gluténmentes / laktózmentes ételeket is)  – kapsz hozzá 15% kedvezményt!

Ha messzebbről érkezel és már nincs kedved este hazavezetni, vagy maradnál, mert másnap folytatnád a túrázást: a szállás megoldható jurtákban, akár még apartmanházban is!

Az alábbi jelentkezési felület kitöltésével jelezheted részvételi szándékodat! Írd meg, kérlek, a megjegyzés rovatban, hogy hány fővel érkezel; kérsz-e /kértek-e kedvezményes ebédet; ha igen, milyet; ha van szállásigényed, azt is!

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Köszönöm megtisztelő jelentkezésedet! A programmal kapcsolatos tudnivalókról egy e-mailt kapsz hamarosan!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!