TŰZSZERTARTÁS Dobogókőn – 2024. július 13-án (szombaton) 18 órakor

Tűzszertartásaink kiváló alkalmak arra, hogy építsd a hitedet és teremtsd a jövődet, hogy elengedd a félelmeidet és mindazt, ami korlátoz Téged és hogy megteremtsd a vágyott dolgokat!

Kifejezetten érdemes eljönniük a gyógyulni vágyó gyerekeknek és felnőtteknek!

Az életed kiteljesedését gátló akadályok (külső és belső démonok, félelmek, érzelmi fájdalmak, bekötött rossz emlékek, tudatalatti programok, betegségek) megszüntetésében és az energiaszinted növelésében segíthet Neked ez a program.

A szertartást vezeti: Joseph, aki született képessége, a hite, valamint Mihály és Gabriel angyalok által segíti a tűz köré gyűlteket – az életük kiteljesedését gátló akadályok megszüntetésében.

Ideje: 2024. július 13. (szombat) 18 óra.

Helye: Dobogókő, a Zsindelyes Vendéglő melletti terület a sípályánál.

Parkolás: A Zsindelyes Vendéglő parkolójában ingyenes.

Részvételi díj: 7.000 Ft/fő.

Gyermekek is jöhetnek, akárhány éves kortól! Ha ott voltál a júniusi szertartáson, gyere most is: a rendszeres jelenlét erősíti a teremtőerődet!

Ha úgy érzed, hogy ott a helyed, szeretettel várunk és arra kérünk, hogy érkezz meg 17.30-ig!

Ha éhesen érkezel vagy a szertartás után éhezel meg, a Zsindelyes Vendéglő meghosszabbított nyitvatartással vár Téged abban az esetben, ha előre jelzed étkezési szándékodat: legkésőbb pénteken délig!!!!!

Ha messzebbről érkezel és már nincs kedved este hazavezetni (vagy maradnál, mert másnap esetleg túráznál), a szállás megoldható jurtákban, akár még apartmanházban is, ha szállásodat lefoglalod, amíg van szabad hely!

Részvételi szándékodat és étkezési, esetleges szállásigényedet (KUPONKÓDhoz beírva) az alábbi jelentkezési lap kitöltésével jelezheted. Válaszként küldöm az információt, hogy miként készülj a programra!

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Köszönöm megtisztelő jelentkezésedet! A programmal kapcsolatos tudnivalókról egy e-mailt kapsz hamarosan!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!