Gyógyító és Teremtő Kapcsolat Önmagaddal: SPIRITUÁLIS ÖNISMERET – Online program 2024. április 26-án (pénteken) 16 órától

www.feketeagnes.hu

Hogy mit kezdünk az életünkkel, az csak rajtunk áll. Kaptunk adottságokat, képességeket, eszközöket és lehetőségeket, hogy olyan életet hozzunk létre, amilyenben hiszünk, amilyenre vágyunk.

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy vágyunk valamire és hiszünk is abban, hogy a vágyunk megvalósul, minden erőnkkel dolgozunk is a megvalósításán, mégsem vagyunk eredményesek. Ilyenkor a tudatalattinkban olyan programok futnak, melyek ellentétesek azzal, amit tudatosan meg akarunk teremteni. Ha „nézeteltérés” van a tudatalattinkban lévő hiedelmek és a tudatos szándékaink között, a tudatalattink”győz”, mert blokkolja, semlegesíti, megakadályozza azt a célunkat, melynek a megvalósításán gőzerővel dolgozunk.

A mondás, miszerint a boldogsághoz vezető legrövidebb út az önismeret, nagyon igaz, főleg ha az ismerkedés a tudatalatti programjainkra és Önvalónkra is kiterjed és nemcsak az „álarcaink” vizsgálatával foglalkozik.

Határoztad már el magad és döntöttél amellett, hogy pl. megbocsátasz? Megtanulsz uralkodni Önmagadon? Hogy többet nem hagyod magad megfélemlíteni? …és mondtad már magadnak, hogy „Jajjj! Basszus!!! Pedig megfogadtam!!! Miért reagálok így?! Miért nem sikerül?!?!” ?

Hogyan reagálhatsz másképpen a Téged ért ingerekre? Hogyan gyógyíthatod meg magad, aktiválva tested öngyógyító mechanizmusait? Hogyan teremtheted meg a vágyott életet magadnak?

Az önismeretet „egy életen át kell játszani”, azaz egy olyan folyamat, mely úton elindulni segítek Neked, hogy gyógyító és teremtő kapcsolatba kerülhess Önvalóddal.

A program ideje: 2024. április 26-án (pénteken) 16 órától 20 óráig.

Online program: az ingyenesen letölthető ZOOM-alkalmazás az, amire szükséged lesz.

Befektetés Önmagadba: 19.000 ft / fő.

Jelentkezési határidő: legkésőbb április 24-én (szerdán) éjfélig, hogy a programra való előkészületeket – a minőségi együttmunkálkodás érdekében – legyen időd elvégezni. Csütörtökön küldöm a ráhangoló „házi feladatot”.

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Köszönöm megtisztelő jelentkezésedet! A programmal kapcsolatos tudnivalókról egy e-mailt kapsz hamarosan!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!