A divat és ami mögötte van – Online Egész-ség Klub 2024. április 16-án (kedden) 21 órától

Régente a ruhavásárlás, a „shoppingolás”  nem volt a hétköznapjaink része: évente néhányszor kerítettünk rá sort, amikor az évszakok változtak, vagy amikor kinőttük azt, amink volt, esetleg különleges esemény inspirálta. Körülbelül 20 évvel ezelőtt valami megváltozott. Olcsóbbak lettek a ruhák, felgyorsultak a trendciklusok, a vásárlás hobbivá vált. Beléptünk a fast fashion (gyors divat) és a globális üzletláncok korába, amelyek most uralják sétáló utcáinkat, plázáinkat és online vásárlásainkat.

Mi is az a fast fashion? Milyen hatással van az emberekre, a bolygóra és az állatokra? Gondoltad volna, hogy az éves szinten vásárolt ruhák 80%-a a szemétben köt ki?

Te tudod, hogy a „fast fashion” és az „old money” stílus között miféle különbségek vannak?

Vajon valójában mennyibe is kerülnek a már néhány 1000 forintért megvásárolható ruhák és kik is azok, akik ezeknek az olcsó ruháknak a valódi árát „megfizetik”?

„Sweatshoap”? „Fenntartható divat”? – Mit is jelentenek ezek a kifejezések?

Mitől lesz egy ruhadarab fenntartható?

A divatipar legerőteljesebb mozgalma: a Fashion Revolution! Kedden este 21 órakor bemutatjuk Neked, talán Te is csatlakoznál…

 2024. április 15-24:
Fashion Revolution Week programsorozat lesz Magyarországon,
mely azt mutatja meg, hogyan lehetsz divatforradalmár!!

Ez a keddi Egész-ség Klub témája.

Vendégem: Molnár Ágnes, divatmenedzser

Ideje: 2024. március 16-án (kedden) 21 órakor.

Helye: Online program. Ha még nincs letöltve az ingyenes ZOOM applikációd, töltsd le, kérlek!

Részvételi díj: nincs.
Ingyenes program, de az alábbi jelentkezési felület kitöltéséhez kötött. Amint elküldöd jelentkezésedet, megkapod a Zoom-szobához a linket!

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!