Beszélgetős filmnézés – 2024. április 12-én (pénteken) 19 órától Budapesten

Téged is idegesít, ha valaki csacsog -fecseg-duruzsol-elemezget melletted filmnézés közben és nem hallod tőle a legfontosabb mondatokat?! Nyugalom, ez a program nem ilyen… A film közös megnézése után (!) kibeszéljük, amit láttunk, mert vannak ám olyan naggggyon jó filmek, melyek érdemesek erre, hiszen megforgatnak, felkavarnak, sokféleképpen értelmezhetőek és igényeljük, hogy utána megtárgyaljuk, amit átéltünk a film hatására.

Hogy melyik filmet nézzük?

A film, amit nézünk: SORSÜGYNÖKSÉG

Talán Te is láttad már ezt a filmet. A „beszélgetős filmnézésnek” az Elysium Filmklubban nem is az a lényege, hogy láttad-e vagy sem… Egyébként meg, ha nem láttad, könnyedén rátalálhatsz a neten és otthon is megnézheted, ugye?  Az élőben történő EGYÜTTes filmnézést követően azonban EGYÜTT  gondolkodkodunk a film üzeneteiről.  Mint tudjuk – ha megfelelő emberekkel kapcsolódunk – EGYÜTT többek lehetünk, mint külön-külön! Ez még a filmek üzenet-ajándékai esetében is igaz!

A filmklub ideje: 2024. 02. 12. (péntek) 19 óra

Kérlek, hogy érkezz meg 18.30  – 18.50 között!

Helyszín: 1033 Budapest, Szentendrei út 13.   

Részvételi díj: nincs, de regisztrációhoz kötött. Kérlek, hogy a részvételi szándékodat jelezd a lentebb található jelentkezési felület kitöltésével!

Fekete Ágnes

Több, mint 20 éve tartok programokat önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben, valamint életviteli-életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha Neked is segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Témakörök

Köszönöm megtisztelő jelentkezésedet! A programmal kapcsolatos tudnivalókról egy e-mailt kapsz hamarosan!

Készültem egy ajándékkal Neked!

Remélem, hogy hasznosnak fogod találni a kis könyvecskémet, amely segíthet elindulni Neked az EGÉSZ-SÉG felé!