fiatalito-program

Másokon nem illik felismerni, magunkon kínos megtapasztalni… – Miskolc, 2019. augusztus 29. (csütörtök)

2018-03-22 , Bejegyzés: Rendezvények
0

Másokon nem illik felismerni, magunkon kínos megtapasztalni az öregedés jeleit. Hogyan fiatalodhatunk vissza 1 év alatt 8-10 évnyit sejtszinten? A kortalanság és a kórtalanság sokszor kéz a kézben jár.  Talán Te is sokáig akarsz élni és fiatal akarsz maradni. Nem vagy egyedül ezzel…. Hiszen ki akar hajlott hátú, sántikáló, mások segítségére szoruló, gyógyszereken vegetáló aggastyán lenni? Hol van az a hölgy, aki alig várja ráncainak megjelenését az arcán, a visszerek kidomborodását a lábán?

Hogyan maradjunk – testben, lélekben és szellemben – fiatalok sokáig?  Megmutatom Neked a módszereimet. 

 Miért érdemes eljönnöd?

Megosztok Veled 10 + 1 olyan „praktikát”, mellyel biológiai és pszichológiai életkorunkat látványosan csökkenthetjük, testi-lelki-szellemi fiatalságunkat sokáig megőrizhetjük.

Vendég: Gulyás Sára, a Holdviola zenekar énekesnője, aki elmondja és megmutatja (!), hogy ez a 10+1 “praktika” őt hogyan fiatalította vissza!

Mitől különleges ez a program?

Egy garantáltan szemek alatti karikákat és táskákat eltüntető „ráncmentes” program vár Rád!!! Nemcsak azért, mert a remek hangulat kisimítja majd az arcodat… A szó szorosan vett értelmében is ránctalanítunk. Kipróbálhatsz egy olyan különleges készítményt, mellyel személyesen megtapasztalhatod azt, amit eddig filmes trükknek gondoltál… Tényleg létezik olyan krém, amely kisimítja az arcodat!!! Megkérdezzük majd egymástól a program elején és végén is: szerinted hány éves vagyok…? Valószínűleg tetszeni fog a válasz…

Milyen ajándék vár Rád?

 • Kapsz ebből a különleges készítményből egy “élménnyit”!
 • Vendégem vagy egy további konzultációs beszélgetésre!

A program ideje:   2019. augusztus 29. (csütörtök) 16 órától 20 óráig

Befektetés Önmagadba: 7.000.- ft

Páros kedvezmény: 8.000.- ft / 2 fő

Helyedet lefoglalni telefonon (06 20 355 7075) vagy e-mailben  (info@feketeagnes.hu) tudod.  Szeretettel várlak!  

 

 

Hozzászólások

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • A végtelen égbolt is a Tiéd lehet!

  A végtelen égbolt is a Tiéd lehet!

  “Volt egyszer egy béka, aki  egész életét egy kútban töltötte. Minden alkalommal, amikor a kút nyílásán keresztül az égre nézett, …Tovább »
 • Ugorj!

  Ugorj!

   – Gyertek el a peremig!  – Nem merünk. Félünk.  – Gyertek el a peremig!  – Nem merünk. Leesünk.  – Gyertek …Tovább »
 • Vízszintes és függőleges lustaság

  Vízszintes és függőleges lustaság

  “Kétféle lustaság van: vízszintes és függőleges. Van ember, aki csak élete nagy távlataiban lusta; a tervekben; abban, hogy elodázza elhatározásait, …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR