emese-hajdusitas

Az ész a fontos, nem a haj …?!

2016-11-12 , Bejegyzés: Egészség
0

Az ész a fontos, nem a haj …?! Miért ne lehetne mindkettő?

A kopaszodás a közhiedelemmel ellentétben nem civilizációs ártalom. Az egykor lobogó sörényű ifjak közel egyharmada már az emberi civilizáció hajnalán is erősen gyérült hajjal lett tagja a Vének Tanácsának. Az erősen kopaszodó férfiak aránya ma is mintegy 30% és a nőket is érintheti a hajhullás, hajritkulás gondja…

A kopaszsággal megbarátkozhatunk. Nem egy híresség éppen kopaszságának köszönheti népszerűségét… Gondoljunk csak a híres New York-i rendőrhadnagy, Kojak szerepében megismert Telly Savalasra…., de Bruce Willisnek is jól áll.

Mit tehetünk viszont akkor, ha a bibliai Sámsonhoz hasonlóan tragédiaként éljük meg dús hajzuhatagunk elvesztését?

Akár vitaminhiánynak, genetikai hajlamnak, hormonális oknak  vagy stressznek tulajdonítható a problémánk, érdemes kipróbálni az az egyszerű módszert, ami az orvostudomány legújabb kutatásain alapszik és  ilyen eredményeket képes produkálni:

emese-hajdusitas2

A képen látható hölgy (L. Emese) egy valóban létező személy, akivel Miskolcon akár személyesen is találkozhatsz, hogy a saját szemeddel lásd, azokat – a most már középhosszú – elülső hajtincseit, melyek egyértelműen jelzik az eredményt !

Szívesen megosztom veled azt az egyszerű módszert, mellyel Te is bedúsíthatod a hajas fejbőrödet! Ha érdekel Téged ez a téma, hívj vagy írj!

Az ész a fontos, nem a haj…?! Mindkettő! Ha eszesek vagyunk, felhasználjuk az orvostudomány legújabb eredményeit hajügyben is!

Hozzászólások

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

Fekete Ágnes

16 éve tartok tréningeket önismeret, emberismeret, hatékonyságfejlesztés, kommunikáció, változások kezelése és egyéb más témakörökben; 11 éve pedig életmódbeli tanácsokkal látom el azokat, akik hozzám fordulnak. Ha segítségedre lehetek, várom jelentkezésedet...

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK

 • Angyalemberek

  Angyalemberek

  Sok angyal van közöttünk, aki nem csupán álruhát öltött, de a születése pillanatában odafenn hagyta az angyal-múltjára való emlékezetét is. …Tovább »
 • Válaszd az újat !

  Válaszd az újat !

  Félünk az újtól, a változástól, a “nem megszokottól”… Biztonságban érezzük magunkat azáltal, hogy mindig azt választjuk és mindig azt csináljuk, …Tovább »
 • Azt akarom tudni …

  Azt akarom tudni …

  Nem érdekel, hogy miből élsz. Azt akarom tudni, hogy mire vágysz és hogy mersz-e találkozni szíved vágyakozásával. Nem érdekel, hogy …Tovább »

LIKE-old Facebook oldalam hogy értesülj minden frissítésemről. Köszi!

BEZÁR